Golf 8 için Araç İçi Kamera Tavsiyesi

İşim gereği iş yerinin arabası bende kalıyor. Kendi arabamı sadece hafta sonları kullanıyorum, o da gerekirse. Bazen 1 ay boyunca hiç kullanmadığım oluyor. Aslında bahsettiğim olayda araç ilk marşı almıştı fakat bayağı bir zorlandı, bende neden zorlandı bu bişey mi oldu acaba bi kapatıp tekrar çalıştırayım derken kapatınca bi daha da çalışmadı. Aslında çalıştığında kapatmasaydım akü yine şarj olacaktı belkide.

Velhasıl eğer araç uzun süre yatacaksa dashcami bu kit'e bağalayıp bırakmak az da olsa akü konusunda riskli bir durum.
En kolayı 20binlik bi powerbank i bağlayacaksın o zaman sorun olmaz 😂

Bayram tatilinde yolda yaşadığım bir kaç hadise nedeniyle ön arka araç içi kamera alma işine hız vermeye karar verdim. Arkadaşım 129 duo kullanıyor memnun olduğunu belirtti ancak son dönemde nerdeyse 1000 TL fiyat artışı göstermiş o yüzden fiyatı düşsün diye bekledim ancak bir sonuç alamadım. Sizlerinde kullanıp memnun kaldığınız önlü arkalı f/p araç içi kamera varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.

Ben fiyatına bakıp bakıp bekleyenlerdenim 😔 f/p olarak uygun birsey ariyorum ama bulabilmis degilim. Yurtdisindan getirme imkanim da var fakat referansi olmayan markalardan alip pisman olmak da istemiyorum. Ozetle takipteyim 😊

Viofo a129 duo kullanıyorum görüntü kalitesi muhteşemdir yalnız yazma hızı yüksek kart almanız gerekli. Şuan 3 kameralı modelide çıktı almamış olsam kesin bu kemareyı alırdım tavsiye ederim.

Bayram tatilinde yolda yaşadığım bir kaç hadise nedeniyle ön arka araç içi kamera alma işine hız vermeye karar verdim. Arkadaşım 129 duo kullanıyor memnun olduğunu belirtti ancak son dönemde nerdeyse 1000 TL fiyat artışı göstermiş o yüzden fiyatı düşsün diye bekledim ancak bir sonuç alamadım. Sizlerinde kullanıp memnun kaldığınız önlü arkalı f/p araç içi kamera varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba hocam. Ben 70mai pro plus kullanıyorum çok memnunum.

Merhaba hocam. Ben 70mai pro plus kullanıyorum çok memnunum.
70mai a500s plus modeli mi ? onda sanırım arka kamera yok. Arka kamera ne kadar önemli onu da bilmiyorum ama ön arka olursa daha iyi olacağı kanısındayım. Geceleri plakaları rahat okuyabiliyor mu kameranız ? Varsa linki atabilir misiniz ?

Ben fiyatına bakıp bakıp bekleyenlerdenim 😔 f/p olarak uygun birsey ariyorum ama bulabilmis degilim. Yurtdisindan getirme imkanim da var fakat referansi olmayan markalardan alip pisman olmak da istemiyorum. Ozetle takipteyim 😊
Hocam en acilinden alınması gereken ürünlerden biri diye düşünüyorum. 360 g500h modeli fiyatı uygun geldi ama ürünün gece kamerası ve plaka okuması gece iyi değil diye bir kaç yorum okudum o yüzden eledim.

Viofo a129 duo kullanıyorum görüntü kalitesi muhteşemdir yalnız yazma hızı yüksek kart almanız gerekli. Şuan 3 kameralı modelide çıktı almamış olsam kesin bu kemareyı alırdım tavsiye ederim.
Hocam gece modlu olandan mı sizinki ? Ya 3 kameralı olanı da gördüm 5 bin küsür lira olduğunu görünce bir an caydım ...

70mai a500s plus modeli mi ? onda sanırım arka kamera yok. Arka kamera ne kadar önemli onu da bilmiyorum ama ön arka olursa daha iyi olacağı kanısındayım. Geceleri plakaları rahat okuyabiliyor mu kameranız ? Varsa linki atabilir misiniz ?
Evet o model.
Xiaomi 70MAI A500 S Pro Plus Dahili Gps Araç Kamerası
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...8JITY?magaza=10Noo&url_src=ios-product-detail
Nisan ayında 1.000 ₺ ye almıştım. Geceleri performansı çok iyi. 360 modelinden artısı 30fps olması. 360 modeli 25fps.

Teşekkürler hocam 1 hafta öncesine kadar 1295 tl ürün bu hafta 1800 tl bandına çıkmış, düşerse değerlendirmeyi düşünüyorum youtube dan da inceleme videolarına bakayım.

@voshue gece görüşlü değil ama çekimi gecede gayet iyi. Bence 3 kameralı ürün muazzam aracın içinide çekmesi çok iyi fakat fiyatlar malum şimdi bişey yazacam yorum araya gidecek 🤔.

@voshue gece görüşlü değil ama çekimi gecede gayet iyi. Bence 3 kameralı ürün muazzam aracın içinide çekmesi çok iyi fakat fiyatlar malum şimdi bişey yazacam yorum araya gidecek 🤔.
Olmadı paraya kıyıp alacam ya a139 dan bilmiyorum...

Bende A139 var çift kameralı, Memnunum tavsiye ederim. Ama bir şey sormak istiyorum. Ben kamerayı aynanın sağ tarafında ayna arkasına gizledim. Ayna bölgesinde, sensörler, gözlük koyma yerleri olduğu için o kısım komple kapalı. Enerjiyi sigortadan almak için kabloyu güneşlikten sokunca o kapalı alan yüzünden sigorta tarafına geçiremiyorum. Servise sordum, o bölgeyi açsak güneşlik önünden girip diğer taraftan çıkamaz mıyız diye ... Hayır o alan komple kapalı yapamazsınız dedi. O bölgeyi aşmanın bir yolu yok mu ? (delmeden)

Geri
Üst Alt