Yeşil mi kırmızı kısmımı yoksa ikisini de mi sökmek lazım ?@major24 size bunu diyen servis elemanı meslek hayatında orayı hiç sökmediğinden kapalı demiş halt etmiş. Tavan lamba kısmıyla gözlük kabı kısmını sökerseniz çokta güzel geçer. Lamba patlasa tavan döşemesiyle beraber değişecek diyen bir yetkili servisten ne beklenebilir.
Merhaba arkadaşlar,
Viofo A129 Plus Duo model kamera almak istiyorum. Ancak şu bilgiye ihtiyacım var : Golf'te mini tip sigorta (fuse tap) kullanılıyormuş. Bundan montaj esnasında 1 tane mi gerekiyor, yoksa 2 tane mi? (Park modunu da kullanmak istiyorum.)
Tek başına piyasada mini satılmıyor, stoklarda yok. Mini, atc, micro gibi çeşitleri kapsayan 4'lü paket olarak satılıyor. Eğer 2 tane mini fuse tap lazımsa, o 4'lü paketlerden 2 tane mi almam gerekecek?
Fikir verirseniz sevinirim.
Çok teşekkürler...
Hocam aracı sadece 2 gün kullanıp 4 gün yatırıyorsanız akü için sıkıntı çıkar. Belki ilk seferlerde bu problem olmayabilir, fakat tekrarında marş almaz hale gelir (Tecrübeyle sabittir)bu konuyu ben de takip ediyorum. benim de aklıma takılan konu yalnızca haftasonları aracımı kullanıyorum. acaba aküye sorun olur mu? park modunu opsiyonel olarak çalışıyordur diye düşünüyorum. araç kapalı garajda duruyor zaten. yalnızca sürüş esnasında kullansak aküyle bir derdimiz olmaz sanırım ancak park modu için de power bank kullanmak mantıklı geliyor. power bank bağlamak için kabloları nerden çekip nereye saklamak lazım bu da ayrı bir konu. bu şekilde kullanan var mı?
cevap için teşekkürler hocam. sizin yorum eski olduğu için doğrudan mesajınıza alıntı yapmak istemedim ama yakalamışsınız mesajımı siz kameranın montajını yaptınız ve park halindeyken powerbank ile güç veriyorsunuz, sürüş esnasında da normal araçtan mı enerji alıyor? ürünü bilmediğim için aklımda canlandıramadım. araçtan gelen enerji kablosunu çıkarıp powerbank bağlayabiliyor muyuz kolaylıkla?Hocam aracı sadece 2 gün kullanıp 4 gün yatırıyorsanız akü için sıkıntı çıkar. Belki ilk seferlerde bu problem olmayabilir, fakat tekrarında marş almaz hale gelir (Tecrübeyle sabittir)
Aracı park modunda kullandığınızda kamera her gördüğü hareketi kayıt eder. Başınızın ağrımaması için 2000mhA lık Powerbank işinizi görür, kabo saklama derdinizin olmasına gerek yok. Bende aynı şekilde kullanıyorum araca bindiğimde Powerbank ı toplayıp torpido gözüne koyuyorum.
Aracı sürekli hergün işe gidip gelmek için kullanıyor olsaydınız enerjiyi aküden almakta sorun olmazdı, fakat araç hergün kullanılmayacaksa hertürlü sorun yaratır.
Aynen o şekilde kullanıyorum.cevap için teşekkürler hocam. sizin yorum eski olduğu için doğrudan mesajınıza alıntı yapmak istemedim ama yakalamışsınız mesajımı siz kameranın montajını yaptınız ve park halindeyken powerbank ile güç veriyorsunuz, sürüş esnasında da normal araçtan mı enerji alıyor? ürünü bilmediğim için aklımda canlandıramadım. araçtan gelen enerji kablosunu çıkarıp powerbank bağlayabiliyor muyuz kolaylıkla?