Golf 8 için Araç İçi Kamera Tavsiyesi

Hocam memnun musunuz üründen ? ürün fiyatı dışında ne kadar daha bir harcama gerektiriyor
Memnunum, montajı kendim yaptığım için ekstra masrafım olmadı.
Park kitini kullanmıyorum, isterseniz o kite ekstra para verirsiniz.
Ben yansımaları azaltması için CPL filtre almıştım ekstra olarak, faydası var.

Ben aşağıdaki videoyu izleyerek karar vermiştim bu kameraya...

Viofo A129 Duo kullanıyorum, memnunum.

Marka ne olursa olsun ön-arka ikili olarak almanızı tavsiye ederim.

Bu başlık altında bir kez daha bu kameraların ne kadar hayati olduğunu hatırlatmış olalım, aracınıza ekstra hiçbir şey yapmayacak olsanız bile kamerayı mutlaka alın.
Hocam memnun musunuz üründen ? ürün fiyatı dışında ne kadar daha harcama gerektiriyor
Memnunum, montajı kendim yaptığım için ekstra masrafım olmadı.
Park kitini kullanmıyorum, isterseniz o kite ekstra para verirsiniz.
Ben yansımaları azaltması için CPL filtre almıştım ekstra olarak, faydası var.

Ben aşağıdaki videoyu izleyerek karar vermiştim bu kameraya...

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun hocam. Benim bir arkadaşım da bu kamerayı önerdi bende bu modele bakıyorum, ön ve arkada kameranın olması, kaliteli görüntü v.b nedenlerden tercih sebebi. Teşekkürler

@KaanU daha hiç yapmadığım için tereddüt ettimde yapabilirim herhalde dediğiniz gibi artık ihtiyaç aslında inşallah en kısa zamanda alırım ☺️
Dediğim gibi tereddütünüz varsa güvendiğiniz bir oto elektrikçiye de yaptırabilirsiniz zaten basit bir işlem en fazla yarım saat içinde hallederler.

Kameranızı konumlandırdığınız yerin fotosunu çekebilir misiniz hocam?
Aynanın sol taraf arkasına, Sürücü tarafından baktığınızda görünmeyecek şekilde.

Ama benim araçta dikiz aynası manuel karartmalı.
Sizin dikiz aynasının arkasında o bölgede sensörler varsa kameranın ışıkları aynanın çalışma sistemini etkileyebilir diye düşünüyorum. (Eğer sensörler oradaysa)
Screenshot_2022-04-28-21-26-23-87.png

Plaka okunabilirliği çok iyiymiş, görüntü de çok net. Karanlıkta da bu kadar netse harika. Ben dahil birçoğumuzun kullanmayı ertelediği ama artık hayatî öneme sahip bir ekipman…
Karanlıkta, hareket halindeyken eğer ışık az ise bazı plakalar okunamıyor.

@HONEY Bülent abi sende de yok yok he ☺️ teklifin için teşekkür ederim nakit alamicam netten kart üzeri alıcam
@Tracy299 teşekkür ederim dediğinize bakıyım bende o halde
@Kysr038 gayet net gösteriyormuş bağlantı şekli kolay mı daha önce hiç yapmadım böyle bişey
@Neogolf61 teşekkür ediyorum dediğinize bakıyım bende

Selamlar, bu kamera işine biraz yabancıyım ve ben de düşünüyorum almayı.
Aklıma takilan soru ise bu kamera montajı sonrası bir trim sesi vs olmaz degil mi? Bir de montaj tahmini ne kadara yapilir?

Ben henüz bağlantıyı tamamlamadım sigorta kutusuna kadar çekecektim ama üşengeçlikten kablo ortada şuan.

Alttaki mesajdaki yöntem bence en sağlıklısı, kablo fazlalığını güzelce bir yere sabitlemek lazım elbette, ses yapmasın.

Ben de bir ara tavana bağlamayı deneyeyim
Tavan lambasından dönüştürücü ile elektrik bağlantısı yapıldı. Ortada kablo falan yok.

@HONEY Bülent abi sende de yok yok he ☺️ teklifin için teşekkür ederim nakit alamicam netten kart üzeri alıcam
@Tracy299 teşekkür ederim dediğinize bakıyım bende o halde
@Kysr038 gayet net gösteriyormuş bağlantı şekli kolay mı daha önce hiç yapmadım böyle bişey
@Neogolf61 teşekkür ediyorum dediğinize bakıyım bende
Dolap uygulama uzerinden dusuk komisyon ile kart ile de satiyorum :)

130-150 tl komisyon

Aynanın sol taraf arkasına, Sürücü tarafından baktığınızda görünmeyecek şekilde.

Ama benim araçta dikiz aynası manuel karartmalı.
Sizin dikiz aynasının arkasında o bölgede sensörler varsa kameranın ışıkları aynanın çalışma sistemini etkileyebilir diye düşünüyorum. (Eğer sensörler oradaysa)
Ekli dosyayı görüntüle 57413
Evet hocam sensör o tarafta.

Bende jado d330 modelini kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır çok memnunum. Kapasitörlü arka kameralı park modülü vs herşeyi var. Ben arabayı söktürmemek için şu an sadece ön kamerayla kullanıyorum çakmaklıktan gerisini bağlatmadım. Kapasitörlü modelleri tercih etmenizi öneririm fiyat olarak pahallı ama daha uzun ömürlü oluyor ürün.

Ben o kitten aldım fakat, aracı 1 aydan fazla süre kullanmayınca aküyü tamamen bitirmişti. Takviye ile çalıştırmıştım. Söktüm bir daha da takmadım

Viofo a129 duo kullanıyorum gayet güzel bir kamera tavsiye ederim plakalar vs rahat okunabiliyor.

Bir kaç model oluştu kafamda fiyat olarak bakıp karar vericem artık arıyan arkadaşlarada yardımcı olur hem

Ben o kitten aldım fakat, aracı 1 aydan fazla süre kullanmayınca aküyü tamamen bitirmişti. Takviye ile çalıştırmıştım. Söktüm bir daha da takmadım
Belli bi voltajın altına düşünce kamerayı kapatıyor o modül ama uzun süre kullanılmayacaksa zaten kapatmak gerekli yoksa bitebilir dediğiniz gibi. Ben gündelik kullandığım zamanlarda bi sorunla karşılaşmadım.

Belli bi voltajın altına düşünce kamerayı kapatıyor o modül ama uzun süre kullanılmayacaksa zaten kapatmak gerekli yoksa bitebilir dediğiniz gibi. Ben gündelik kullandığım zamanlarda bi sorunla karşılaşmadım.
İşim gereği iş yerinin arabası bende kalıyor. Kendi arabamı sadece hafta sonları kullanıyorum, o da gerekirse. Bazen 1 ay boyunca hiç kullanmadığım oluyor. Aslında bahsettiğim olayda araç ilk marşı almıştı fakat bayağı bir zorlandı, bende neden zorlandı bu bişey mi oldu acaba bi kapatıp tekrar çalıştırayım derken kapatınca bi daha da çalışmadı. Aslında çalıştığında kapatmasaydım akü yine şarj olacaktı belkide.

Velhasıl eğer araç uzun süre yatacaksa dashcami bu kit'e bağalayıp bırakmak az da olsa akü konusunda riskli bir durum.

Geri
Üst Alt