Geçmiş olsun hocam. İlk defa ceza yiyen görüyorum. Kaç yıl önce ve çok mu koyu idi filmler.Hk80 dedi:Tesekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için...cam filminden çok ceza yedim korkuyorum artık ..
Sökülmesini isteyene denk gelmiştim ama bende cezayı yeni duyuyorum birazda memur arkadaşların insafsızlığı sonucu oluyor böyle durumlaryusuf dedi:Geçmiş olsun hocam. İlk defa ceza yiyen görüyorum. Kaç yıl önce ve çok mu koyu idi filmler.Tesekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için...cam filminden çok ceza yedim korkuyorum artık ..
Hoş geldiniz hocam. Aracınız hangi Donanım acaba rodaja dikkat etmenizi öneririz.ErsinEsk dedi:Herkese merhabalar,
Ben Ersin Eskicioğlu. Grafik tasarım ve fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Yaş 25. 0 km aracımı 5 gün önce teslim aldım.
Paylaşımlarınızdan oldukça fazla bilgi edineceğimi ve olabildiğince de paylaşabileceğimi düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar dilerim =)
Çok teşekkür ederim =) Aracımda sipariş üzerine, Comfortline, pasifik mavi, U-led gündüz bi-xenon+DLA, ışık görüş paketi ve sürüş konfor paketi mevcut. Bu DLA ve ışık görüş paketini güvenlik sebebiyle fabrika kendisi eklemiş, bizde yedik ve aldık =) Rodaj konusunda tavsiyeleriniz var mı?yusuf dedi:Hoş geldiniz hocam. Aracınız hangi Donanım acaba rodaja dikkat etmenizi öneririz.Herkese merhabalar,
Ben Ersin Eskicioğlu. Grafik tasarım ve fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Yaş 25. 0 km aracımı 5 gün önce teslim aldım.
Paylaşımlarınızdan oldukça fazla bilgi edineceğimi ve olabildiğince de paylaşabileceğimi düşünüyorum.
Paylaşımınız için çok teşekkürler işime yaradı =)yusuf dedi:@ErsinEsk
Maşallah çok güzel donanımlar
http://www.golftutkusu.com/rehber/golf-7-de-rodaj/
Buradaki rehber bilgilere de göz atabilirsiniz.
DLA Dynamic Light assist oluyor ama karıştırmış olabilir misiniz? Bu arada siz lane assist demişken, menüden aktif etmiş olmama rağmen ve bir çok şey denemiş olmama rağmen henüz hiç uyarı vermedi Bir fikriniz var mı ?Orhan Hoca dedi:dla olması iyi olmuş vagcomla lane assisti açarsınız.Çok teşekkür ederim =) Aracımda sipariş üzerine, Comfortline, pasifik mavi, U-led gündüz bi-xenon+DLA, ışık görüş paketi ve sürüş konfor paketi mevcut. Bu DLA ve ışık görüş paketini güvenlik sebebiyle fabrika kendisi eklemiş, bizde yedik ve aldık =) Rodaj konusunda tavsiyeleriniz var mı?Hoş geldiniz hocam. Aracınız hangi Donanım acaba rodaja dikkat etmenizi öneririz.Herkese merhabalar,
Açılır cam tavanı yazmayı unutmuşum =)