Hoşbuldum @Orhan Hoca 'm ancak fırsat bulabildim ne var ne yok sitede onlara bakınıyorum. Sayenizde iyi bir foruma ve değerli arkadaşların bulunduğu bir ortama katıldım. Tşk ederim şimdiden
Orhan Hoca dedi:
Orhan Hoca dedi:
Teypte aktif ve deaktif seçeneği olduğuna göre var diye düşünmüştüm ama yanılmış mıyım? s=s16Orhan Hoca dedi:
100km kadar kullandım ancak henüz öyle bir ibareye rastlamadım :S Henüz DLA yı da kullanabilmiş değilim aktif olduğunu hiç görmedim, hepsini biriktiriyorum zaten yarın öbür gün bayimi arayıp görüşeceğim, var bir eksiklikler sanırım.Orhan Hoca dedi:var o zaman hocam. yol bilgisayarı ekranın sağ alt tarafında simgesi olacak. aktifse gözükür ve çalıştığında yeşil yol yanar. menüden açık fakat devre dışı olduğunda turuncudur simgesi.Teypte aktif ve deaktif seçeneği olduğuna göre var diye düşünmüştüm ama yanılmış mıyım? s=s16
Değerli Ersin Hocam;ErsinEsk dedi:Herkese merhabalar,
Ben Ersin Eskicioğlu. Grafik tasarım ve fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Yaş 25. 0 km aracımı 5 gün önce teslim aldım.
Paylaşımlarınızdan oldukça fazla bilgi edineceğimi ve olabildiğince de paylaşabileceğimi düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar dilerim =)
Hoş buldum sevgili Murat Bey,silvershadow dedi:Değerli Ersin Hocam;Herkese merhabalar,
Ben Ersin Eskicioğlu. Grafik tasarım ve fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Yaş 25. 0 km aracımı 5 gün önce teslim aldım.
Paylaşımlarınızdan oldukça fazla bilgi edineceğimi ve olabildiğince de paylaşabileceğimi düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar dilerim =)
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.
Normal koşullarda yıllarca sürecek aracın keşif süreci eğer vakit buldukça opsiyonel donanım ve teknik özellikler kısımlarındaki paylaşımlar sayesinde bir kaç hafta veya aya inebilir.
Sizin Golf'ünüzün fotoğraflarını sizin karelerinizle görebilmek için can atıyoruz..
Hayırlı olsun.
Hoşbulduk teşekkür ederim. Başladık bakalım tadını almaya =)Umut dedi: