Hoşbulduk teşekkür ederim =)yarchi dedi:
Değerli Mustafa Hocam;Mustitrex dedi:Herkese merhaba.Birkaç gündür forumu takip ediyorum,forumun oldukça güzel ve faydalı bir ortam olduğunu farkettim ve foruma üye olmak istedim.İsmim Mustafa.İzmirliyim 25 yaşındayım doktorum.Ben de bir buçuk ay kadar önce golf siparişimi verdim ve beklemedeyim.Herkese tekrardan merhaba.Aranızda bulunmaktan mutluluk duydum.
@silvershadowsilvershadow dedi:Değerli Mustafa Hocam;Herkese merhaba.Birkaç gündür forumu takip ediyorum,forumun oldukça güzel ve faydalı bir ortam olduğunu farkettim ve foruma üye olmak istedim.İsmim Mustafa.İzmirliyim 25 yaşındayım doktorum.Ben de bir buçuk ay kadar önce golf siparişimi verdim ve beklemedeyim.Herkese tekrardan merhaba.Aranızda bulunmaktan mutluluk duydum.
Golf Tutkunlarının arasına hoş geldiniz.
Sizi aramızda görmekten biz mutlu olduk.
Sipariş teslim olmak üzeredir sanırım. Donanım olarak ve motor olarak neleri tercih ettiniz?
Sadece ziyaretçi kalmayıp katılıma karar verdiğiniziçin ayrıca teşekkürler.
Değerli Mustafa Hocam,Mustitrex dedi:@silvershadowDeğerli Mustafa Hocam;Herkese merhaba.Birkaç gündür forumu takip ediyorum,forumun oldukça güzel ve faydalı bir ortam olduğunu farkettim ve foruma üye olmak istedim.İsmim Mustafa.İzmirliyim 25 yaşındayım doktorum.Ben de bir buçuk ay kadar önce golf siparişimi verdim ve beklemedeyim.Herkese tekrardan merhaba.Aranızda bulunmaktan mutluluk duydum.
Sipariş teslim olmak üzeredir sanırım. Donanım olarak ve motor olarak neleri tercih ettiniz?
Merhaba Murat hocam.Tanıştığımıza çok memnun oldum ayrıntılara önem veren ve yardımsever kişiliğinizi attığınız mesajlardan hemen anladım ve açıkçası foruma üye olmamdaki en büyük etmenlerdensiniz. 1.4 tsi 125 hp comfortline tornado kırmızısı, sürüş konfor paketi,ışık görüş paketi,17'' dijon jant ve yer tasarruflu stepne şeklinde sipariş verdim.Bağımsız süspansiyon benim olmazsa olmazımdı açıkçası o yüzden bütçemi zorlayıp daha dolu bir 1.2 tsi yerine 1.4 tsi şeklinde verdim.
@silvershadowsilvershadow dedi:Değerli Mustafa Hocam,@silvershadowDeğerli Mustafa Hocam;Herkese merhaba.Birkaç gündür forumu takip ediyorum,forumun oldukça güzel ve faydalı bir ortam olduğunu farkettim ve foruma üye olmak istedim.İsmim Mustafa.İzmirliyim 25 yaşındayım doktorum.Ben de bir buçuk ay kadar önce golf siparişimi verdim ve beklemedeyim.Herkese tekrardan merhaba.Aranızda bulunmaktan mutluluk duydum.
Merhaba Murat hocam.Tanıştığımıza çok memnun oldum ayrıntılara önem veren ve yardımsever kişiliğinizi attığınız mesajlardan hemen anladım ve açıkçası foruma üye olmamdaki en büyük etmenlerdensiniz. 1.4 tsi 125 hp comfortline tornado kırmızısı, sürüş konfor paketi,ışık görüş paketi,17'' dijon jant ve yer tasarruflu stepne şeklinde sipariş verdim.Bağımsız süspansiyon benim olmazsa olmazımdı açıkçası o yüzden bütçemi zorlayıp daha dolu bir 1.2 tsi yerine 1.4 tsi şeklinde verdim.
Sağolun.. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Çok müthiş bir renk seçimi yapılmış.
Ya bekarsınız; çünkü evli olsanız eşiniz asssslaaa ve katiyetle müsaade etmeyecektir dikkat çekici bir renk olduğundan...
Ya da evlisiniz renk tercihini Aslan veya Boğa Burcu olan eşiniz yaptı. ..
Bir başka olasılığı açıkçası ben hayal edemedim...
Gerçekten de müthiş dikkat çeken, yoldan geçen yaya ve sürücülerin sadece bakışları değil başlarını da çevirtmekle kalmayıp dahası durup dönüp baktıracak kadar dikkat çeken bir renktir.
Nazardan korumanız için kocaman bir nazarlık şimdiden almanızı öneririm.
Anlaşılan donanım ve motorları bir hayli araştırmışsınız..
Bize de hayırlı olsun demek düşer şu saatten sonra.