5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@yusuf hocam her ne sorduysam hiç bir iyi haber vermedin bana yawwww :)))

Şaka bir yana. Aynen, 15.7.4  almakta fayda var.  Çok pahalıysa bende destek olurum. zaten istediğim bir kaç şey var onları yapınca daha işim olmaz kabloyla.
Kablo çıkınca alacağız hocam şimdilik bekliyoruz.

Bahsettiğiniz ürünü nereye takacaksınız anlamadım amblemin altina ise açma motoru olmadan nasıl olacak

@mehmetmert

Cihazim geldi,gumruge belgeleri sunduktan sonra sadece 0.60tl damga pulu ucreti cikti.Anten soketide bugun Istanbula gelmis.Cumartesi musait olursam montaji yapacagim:)

image.jpeg

@mehmetmertBenim cihaz kaç gün oldu hala gümrüğe gelemedi. :( Hayırlı olsun, montaj sonrası geri kamera düşünüyo musunuz?
3 gunde cinden gelen teyp neredeyse 5gun gumrukte kaldi(hafta sonu dahil) kamera takacagim ama eylul sonu olur oda,ya orjinal scirocco camerasi alacagim yada ona alternatif assagidaki linktekini alacagim.Olabildigince kibar,hatta hic gozukmemesini istiyorum.

Look what I found on AliExpress

http://s.aliexpress.com/fqe2EBR7

scirocco ve linkteki kamera disinda normal bir kamera alip arka camami yapistirsam diye dusunmuyorda degilim,onceligim

1-Kibar durmasi

2-Uygun olmasi

oncelik kibar,sonra fiyat onemli olucak.40$a teybi alip 110$ kameraya vermek istemiyorum(oem scirocco) :D

Örnek link atar mısınız? Merak etiim nasıl bişeymiş. [emoji4] 
d96f806017a7de445c2ae19d2458a626.jpg

Bu benim oem kameranın görüntüsü

Islem tamam bende kendim taktim teybimi,sorunsuz hallettim hersey mukemmel calisiyor :)  Iyi oldu valla ya Bluetooth cok rahatlatti beni.

Sadece bir tavsiyem olcak antene taktigimiz ceviriciyi bantlayin,ben bez bant ile bantladim yoksa diger turlu ses yapar gibi geldi bana(once/sonra) olarak ekledim

image.jpeg

image.jpeg

Geri
Üst Alt