5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Kablo çıkınca alacağız hocam şimdilik bekliyoruz.
Ben 16.8 ile denedim olmuyor hocam Think Blue - Car Menüsü- Star stopp- Dış ışık ile alakalı menüler - Radyo istasyon ismi - Lastik basınç ekanı vs gelmedi. Sanırım yazılım güncellenmesi gerek

Menüde lastik diye bir menü var ama car ekranın da araç durumunu gösteren yerde yok

Serius Est Quam Cogitas

İllaki yazılım güncellemesi olcaktır,bunu bulursak mükemmelliğe yakın olucak.Gerçi çokta mühim şeyler değil eksik olanlar.

Benim merak ettiğim bir başka şey ise,İphone'de JB ile falandamı mümkün değil mirror linki?

Şöyle bir çözüm buldum ama eğer bulamazsam buna yönelebilirim.

Birde ben uzun zamandır spotify kullanıyorum herşey mükemmel çalışıyorda Çalma listemi göremiyorum spotide,sadece şarkıyı değiştirip sardırabiliyorum...vs Orjinal Composition Mediada falanda böylede benim merak ettiğim spotift'dan applemusic'e geçsem acaba listeleri görebiliyormuyuz deneyen varmı?  Varsa hiç uğraşmayım geçmek için :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@mehmetmert hocam orjinalde de spotify listesi görünmüyor

...Orjinal Composition Mediada falanda böylede...
Hocam yazdım zaten orjinaldede öyle diye,sadece benim merak ettiğim applemusic te liste gözüküyormu gözükmüyormu.Araştırdığım kadarıylada applemusictekileri zaten müzikçalara atabildiğimiz için sorunsuz kontrol edebileceğiz gibi.

Ben sanırım applemusic'e geçicem spotifydan :)  

Düzenleme:Evet arkadaşlar öncelikle 3 aylık applemusic ücretsiz üyeliğimi aktif ettim,ondan sonra türkçe-yabancı adı altında 2 tane liste oluşuturup içlerine şarkı attım 2-2 ve indirdim telefonun hafızasına.Bluetooth ile bağlandığımda tamamen indirdiğim listeyi görebiliyor hatta listeler arası geçiş yapabiliyorum :) Üzüldüm ama spotifyda malesef listeyi göremiyoruz ve geçiş bile yapmak mümkün değil illa telefonu elimize almamız lazım,1-2 gün daha kullanıp kapatıcam spotfy'I :)

Müzik çalarken video çekmediği için snapten aldım kısa bir video fiikir veriyor,hiçbirini pcden telefona atmadım applemusicten indirdiklerim

Ek2 Bu samsunga harbi sinir oldum,baglayamadim bir turlu bagli diyor ama evde kimse yok oyle kaliyor telefon donuyor kendine reset atiyor.Neyse olmasada olur

Ekli dosyayı görüntüle image.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@mehmetmert apple ile liste gelmesi çok hoş olmuş. Şarkıyı ileri geri de alıyor mu deneyebilir misiniz hocam.

@mehmetmert apple ile liste gelmesi çok hoş olmuş. Şarkıyı ileri geri de alıyor mu deneyebilir misiniz hocam.
Sardirma spotify ile ayni,basili tutmak lazim sardirma tusuna ekrandan veya direksiyondan.

Usb ile baglarsaniz telefonu ipod olarak gordugunden o zaman direkt sardirabiliyorsunuz.

Simdilik ben memnunum spotiftydan farkini goremedim,offline dinleme(hafizasina indirme) falan gayet basarili.

Bir diger artisi apple musicin arabaya bindigimde telefondan spotify'a gir,listeyi ac,muzigi ac falan filana gerek yok.Binin,teypten media,listeyi arabadan bulun devam

Bu ürünü taktıktan sonra servise periyodik bakıma vs. giden oldu mu? Servisin tepkisi ne oldu merak ediyorum da.

Bu ürünü taktıktan sonra servise periyodik bakıma vs. giden oldu mu? Servisin tepkisi ne oldu merak ediyorum da.
Garantiden burçlar  ve sol ön cam açma motoru değişti. Doğuş Maslak servisteki elemanlar başka müşteri için sipariş bile geçtiler  :)

@fcsrn Hocam, http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ bu adresten satıcının belirttiği kargo takip numaranızı kontrol edebilir misin? Eğer gelmez ise dispute açın hocam 

Patrick çok hızlı , 2 hafta önce radyo anten adaptörü siparişi verdim 8 gün de kapıma geldi, hem de kargo ücretsiz olarak. 

Geri
Üst Alt