Ben 16.8 ile denedim olmuyor hocam Think Blue - Car Menüsü- Star stopp- Dış ışık ile alakalı menüler - Radyo istasyon ismi - Lastik basınç ekanı vs gelmedi. Sanırım yazılım güncellenmesi gerekKablo çıkınca alacağız hocam şimdilik bekliyoruz.
Ben 16.8 ile denedim olmuyor hocam Think Blue - Car Menüsü- Star stopp- Dış ışık ile alakalı menüler - Radyo istasyon ismi - Lastik basınç ekanı vs gelmedi. Sanırım yazılım güncellenmesi gerekKablo çıkınca alacağız hocam şimdilik bekliyoruz.
@mehmetmert hocam orjinalde de spotify listesi görünmüyor
Hocam yazdım zaten orjinaldede öyle diye,sadece benim merak ettiğim applemusic te liste gözüküyormu gözükmüyormu.Araştırdığım kadarıylada applemusictekileri zaten müzikçalara atabildiğimiz için sorunsuz kontrol edebileceğiz gibi....Orjinal Composition Mediada falanda böylede...
Sardirma spotify ile ayni,basili tutmak lazim sardirma tusuna ekrandan veya direksiyondan.@mehmetmert apple ile liste gelmesi çok hoş olmuş. Şarkıyı ileri geri de alıyor mu deneyebilir misiniz hocam.
Garantiden burçları yağladım kimse birşey demediBu ürünü taktıktan sonra servise periyodik bakıma vs. giden oldu mu? Servisin tepkisi ne oldu merak ediyorum da.
Garantiden burçlar ve sol ön cam açma motoru değişti. Doğuş Maslak servisteki elemanlar başka müşteri için sipariş bile geçtilerBu ürünü taktıktan sonra servise periyodik bakıma vs. giden oldu mu? Servisin tepkisi ne oldu merak ediyorum da.
Mehmetmert Hocamızın aldığı satıcıdan aldım. Siparişi verdikten 1 gün sonra satıcı Türkiyeye gönderimi kapattı.@fcsrnHocam kimden aldınız ?