- İsim
- Mehmet Mert
Beyler ben aldigim adama yazdim,sizde patricke bir yazsaniza guncelleyelim su teypleri...
Yusuf bey bilgilendirmen için tskler Zonguldakta yim. Burda anlayan pek kimse yok. Montajini yaparim gerisi kodlama vs isini kendim yapabilir miyim. Ekstradan camera logo icine mi yoksa plakalik üstüne mi onerirsiniz ?? Arayüzü türkçe oldu mu acaba@Sadikyasar
1 sadeece müzik bilgisi gelmiyor.
2 için sıkıntı yok çalışıyor.
3 mirrirlink olması gerektiği gibi çalışıyor. Sadeece uygun versiyonlu telefon lazım s5 gibi.
Gösterilmeyen çok az ayar var. Önemli de değiller.
Arayüz ne yazıkki türkçe değil. Ama çok iş yok arayüz ile. Kodlama ile ilgili zonguldakta arkadaşımız yok galiba. Kablo alırsanız biz yardımcı oluruz. Kamera için logo için olan 1000 tl yi bulur. Güzel olur ama masraflı. Plaka için olan daha mantıklı olacaktır.Yusuf bey bilgilendirmen için tskler Zonguldakta yim. Burda anlayan pek kimse yok. Montajini yaparim gerisi kodlama vs isini kendim yapabilir miyim. Ekstradan camera logo icine mi yoksa plakalik üstüne mi onerirsiniz ?? Arayüzü türkçe oldu mu acaba
Takılmaz hocam. Anten ve camera kablosunu hediye isteyin.Orijinal Golf 7 MK7 VII Radyo MIB MIB-G Standart Sistemi Destek Bluetooth Araç Bilgi 5GG 035 280
http://s.aliexpress.com/IZRjuuy6
(from AliExpress Android)
Bu ürün bahsettiğiniz saticida kargo dahil 90 dolar oluyor. Kargoyu tnt ile yolluyor gümrüğe takilir mi acaba
Hocam hiç öyle bir sorunum yok. Cihazları ve rehberleri kaldırıp tekrar yukleyin derim.Beyler rehberdeki isimlerin gözükmemesi sorunuyla ilgili cevap alabilir miyim
Aynı sorunu bende yaşadım sanırım kullandığımız bir uygulama üzerinden rehbere kayıt yaparsak görünmüyor. Tek tek numaraları aradım çalmadan kapadım rehberden silip son aramalardan tekrar rehbere kayıt ettim düzeldi. Bu arada telefon iphone , icloud de kişi yedeklemelerini kapattım hızlı aramalarda kayıt ettiğim kişiler siliniyordu bu sayede kalıcı olduYanlış anlaşılma oldu rehber tuşuna bastığımda benim rehberimdeki kişilerde çıkıyor fakat son aramalara veya arama esnasında sürüş bilgi ekranı MFA(kadran ortasındak ekran) da numara yazıyor kişi adı yerine halbuki numara kayıtılı başına +9 da koydum fakat sadece whatsapp üzerinden kaydettiğim kişilerin isimleri çıkıyor bahsettiğim yerlerde