fcsrn
Moderatör
Benim ürün şuan Samsun gümrükte. Dün mail olarak kredi kartı ekstresi, ekstrede hangi tutarın orada bekleyen ürün olduğunu, kimliğimin ön ve arka tarafının resmini atmıştım [email protected] adresine. Bugün adresime bir kağıt geldi, "Ürününüz Samsun gümrüktedir. Teslim almak için 7 gün içerisinde ürünün faturası, ödeme belgesi ve kimlik ile birlikte buraya gelmeniz lazım." diye. Aradım gümrüğü, şimdi gelcem eğer ürünü vercekseniz dedim, yok gelme 19undan sonra gel dedi, belge olarak kredi kartı ekstresi ve kimlik yeterli mi dedim ödeme belgesi için yeterli ama fatura da lazım dedi. O ne olabilirki internetten aldık sonuçta dedim sen bilcen onu da dedi kapattı.
Şimdi yardımınıza ihtiyacım var Abilerim, Hocalarım. 25 gündür bittim tükendim resmen. Bu ürün faturası ne olabilir? Benim aklıma bişey gelmiyor.
Özellikle aynı süreçten geçen @mehmetmert Hocam, siz belge olarak ne gönderdiniz mailde?
Şimdi yardımınıza ihtiyacım var Abilerim, Hocalarım. 25 gündür bittim tükendim resmen. Bu ürün faturası ne olabilir? Benim aklıma bişey gelmiyor.
Özellikle aynı süreçten geçen @mehmetmert Hocam, siz belge olarak ne gönderdiniz mailde?