5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

selamlar,

Radyonun ve kameranın montajı yapıldı. Fakat hala geriye takınca görüntüyü ekrana getiremedik. Bağlantı ve kodlamalar hep kağıt üstünde doğru. Vag Stores - Ali Delen bağlantının doğru olduğunu kodlamadan olabilecek bi hata olmadığını geriye takınca en azından bi ekran gelmesi veya kara bi görüntü gelmesi gerektiğini düşünüyor. Patrick ise ürünün kodlama sonrası direk çalışması gerektiğini söylüyor. Yarım edebilecek olan var mı
Bir arkadaş araya röle takmıştı. Eski mesajlarda var.

@yusuf röleyi görüntü parazitli geldiği için koymuşlardı. Bende hiç görüntü yok ekran aynı kalıyor radyo ya da telefon ekranında

@Anilatay patrick kodlamının yanlış olduğunu iletiyorsa teamviwer gibi uygulamalarla ekranı paylaşın kodlamayı o yapsın, 

Vag ın internete çıkışını virüs programınız varsa yada netlimitter gibi uygulama ile kesebilirsiniz. 

@umitbt kodlamada sorun yaşamıyoruz onun istediği gibi tam. Görüntüyü alamıyoruz bi türlü.

Başka kameram yok ama eski radyoda kamerayı deneyeceğim artık hafta sonu

@Anilatay kodlamada sorun yasiyorsunuz diye demedim hocam. Patrick kodlamanim sorunlu oldugunu idda ediyor kendisi yapip gorsun :) o yuzden dedim. Umarim halledebilirsiniz. 

Arkadaşlar son bir güncel çekersek.. Mevcut çözülemeyen sorunlar nedir ?  Ürünü sipariş verirken ekstra istememiz gerekenler nedir ? Kodlamalar sadece video'dakilerlermi kısıtlı ? son bir güncel çeksek... 

Arkadaşlar son bir güncel çekersek.. Mevcut çözülemeyen sorunlar nedir ?  Ürünü sipariş verirken ekstra istememiz gerekenler nedir ? Kodlamalar sadece video'dakilerlermi kısıtlı ? son bir güncel çeksek... 
Ürünü patrick ten alın.

Alırken radyo için gereken kabloyu hediye isteyin. 

Kodlama olarak yol bigisayarına telefon menüsünü ekleme ve sonrasında yb dilini Türkçeye çevirme yaptım ben, park sensörleri varsa onlara da bir kodlama gerekiyor sanırım.

Birde teybi yerinden çıkarmak için gereken metal aparattan da 1 adet isterseniz kendiniz çok rahat takabilirsiniz.

Arkadaşlar herkeze merhaba,

Konu süper olmuş, herkezin emeğine sağlık. Nette dolanırken gördüm ve neredeyse tüm sayfaları okudum. Az çok bir bilgi sahibi oldum sayenizde. 

Ama son olarak üniteyi alıp taktıran, takılırken hangi ara kabloların gerektiğini, söküm yaparken hangi açma aletlerinin gerektiğini, taktıktan sonra hangi yazılımların yüklenmesi gerektiğini güzelce özet halinde yazabilen olursa sevinirim. 

Son olarak nerdeyiz? Neler gözüküyor neler gözükmüyor? Yazılım olarak neleri çözdük son kısımda biraz da koptum.   s=s16

Arkadaşlar herkeze merhaba,

Konu süper olmuş, herkezin emeğine sağlık. Nette dolanırken gördüm ve neredeyse tüm sayfaları okudum. Az çok bir bilgi sahibi oldum sayenizde. 

Ama son olarak üniteyi alıp taktıran, takılırken hangi ara kabloların gerektiğini, söküm yaparken hangi açma aletlerinin gerektiğini, taktıktan sonra hangi yazılımların yüklenmesi gerektiğini güzelce özet halinde yazabilen olursa sevinirim. 

Son olarak nerdeyiz? Neler gözüküyor neler gözükmüyor? Yazılım olarak neleri çözdük son kısımda biraz da koptum.   s=s16
Aramıza hoşgeldiniz değerli Hocam. :)

Üniteyi alırken satıcıdan birde radyo anteni kablosu isteyin, çevirici, o anlayacaktır zaten. ;)

Sökmek için piano black kısımları plastik spatula ile sökebilirsiniz, veya ince uçlu düz tornavidayı beze sarıp yapabilirsiniz, peçeteye felan ama spatula daha iyidir.

Yazılım olarak sadece telefon ekranını yol bilgisayarına ekleme ve sonrasında yol bilgisayarını Türkçeye çevirme kodlaması yaptım ben, sanırım park sensörü varsa birde onlar gerekiyormuş ama detaylı bilgiyi @yusuf Abim verir o konuda.

Neler görünüyor derken? Şöyle söyleyim. Telefonun rehberi, mesajlar, çağrı kayıtları olduğu gibi senkronize ediliyor ekrana. Hepsine ulaşabiliyosunuz. Yani bende bu şekilde.

Birde şu video var, ürünü takınca Focus grubundan soran olmuştu ona ithafen çekmiştim. 

@fcsrn

Kısa özet için teşekkür ederim.

@yusuf arkadaşımızda bir el atarsa bu yazılımda nereyiz tam olarak sevinirim. 

@fcsrn

Kısa özet için teşekkür ederim.

@yusuf arkadaşımızda bir el atarsa bu yazılımda nereyiz tam olarak sevinirim. 
Yazılımda türkçeye ceviremiyoruz ve mfa da müzik kısmı yok. Başka sorun yok. Zaten yazılımlık çok birşey yok.ilk sayfada yazanlar var sadece

@fcsrn dostum helal olsun çok güzel açıklamışsın. Videolarımıda izledim beğendim.bende sipariş verdim 32$ lık kargo olandan toplamda 100$ umarım gelir hemen. Sende ricam şöyle teyibin her fonksiyonunu göstereck bir video atman Müsait olduğunda tabi. Ellerine sağlık

@fcsrn dostum helal olsun çok güzel açıklamışsın. Videolarımıda izledim beğendim.bende sipariş verdim 32$ lık kargo olandan toplamda 100$ umarım gelir hemen. Sende ricam şöyle teyibin her fonksiyonunu göstereck bir video atman Müsait olduğunda tabi. Ellerine sağlık
Teşekkürler Hocam. :)  

Videoyu yarın çekebilirim diye düşünüyorum, umarım aksilik çıkmaz. :)  

Geri
Üst Alt