5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Hocam kusura bakmayın, çekemedim bugün videoyu. İşin kötü yanı yarın Sivas'a gidiyorum en erken iki hafta sonra geleceğim Amasya'ya tekrar. 
Estafurullah hocam ne demek düşünmen yeterli. Bakalım benim makina 20güne gelr. Sıkıntısız hallederm inşallah ender elektronikten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Estafurullah hocam ne demek düşünmen yeterli. Bakalım benim makina 20güne gelr. Sıkıntısız hallederm inşallah ender elektronikten.

Hocam ender bu işe en azından 100 alır gibime geliyor. Bence gitmeyin oraya, kendiniz çok rahat halledersiniz. :)  

Hatta dilerseniz numaramı da verebilirim whatsappdan resimli videolu anlatımla yardımcı da olurum. :) Zaten piano blackleri sökünce soket sokete eskiyi çıkar yeniyi tak, başka bir işlem yok. 

1acbfca9326502a313e005da869c715f.jpg
@fcsrn hocam amblem kameranın gece görüntüsünü istemiştiniz unutmuşum biraz geç oldu kusura bakmayın [emoji4]

Hello everyone!

I am from Russia and I also bought this radio form aliexpress.

I have a question to those who have multifunctional steering wheels - do all the music control buttons work? Can tracks and volume+- on the radio be switched by the buttons on steering wheel?

I just want to upgrade my simple steering wheel with multimedia buttons))

Merhabalar, ben bu ürünün 6,5 inçlik versiyonunu aldım. Anlatılan 5 inçlik versiyonla aynı. Ekranı daha büyük sadece. Yeni alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Aliexpress ten aynı satıcıdan temin edebilirsiniz. Bilginiz olsun.

Merhabalar, ben bu ürünün 6,5 inçlik versiyonunu aldım. Anlatılan 5 inçlik versiyonla aynı. Ekranı daha büyük sadece. Yeni alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Aliexpress ten aynı satıcıdan temin edebilirsiniz. Bilginiz olsun.
Hocam taktırdınızmı? Resim atarmısımız? 

Hocam ender bu işe en azından 100 alır gibime geliyor. Bence gitmeyin oraya, kendiniz çok rahat halledersiniz. [emoji4] Hatta dilerseniz numaramı da verebilirim whatsappdan resimli videolu anlatımla yardımcı da olurum. [emoji4] Zaten piano blackleri sökünce soket sokete eskiyi çıkar yeniyi tak, başka bir işlem yok. 
Hocam kendim baya yeteneksiz olduğumdan ender'e taktırdım metin bey sağolsun baya yardımcı oldu kodlama falan
7fd5cec08f8007828d4f7b44bfa3306e.jpg
eb2abc744d54cfea5b5e6050609a5268.jpg

Arkadaslar selamlar , konuyu baştan beri takip ediyorum, merak ettiğim, acaba bu unite yeni kasa polo (6C1 ) ya uyar mı ?  Yardımcı olabilir misiniz ?

Geri
Üst Alt