5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Arkadaşlar en uygun fiyatla nerden alabilirim link verebilir misiniz ?

Arkadaşlar en uygun fiyatla nerden alabilirim link verebilir misiniz ?
Şunu buldum en uygun olarak. http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Volkswagen-VW-Golf-7-MK7-5-inch-MIB-Original-CD-Player-Car-Radio-Stereo/32638192027.html?spm=2114.010208.8.61.cHF14o

Bu arada benim ekran hala gelmedi, ptt sayesinde ordan oraya sürükleniyor. İstanbul'da gümrüğe girip sorunsuz çıkmasına rağmen Samsun'a gelip yeniden gümrüğe girmiş. Oradan çıkmasını bekliyorum şimdi de, bu hafta elimde olsa da taksam bari bayramdan önce. 

Bu da iyi, satıcı puanlarına bakmadım hangisi daha yüksekse onu alın. 

İnşallah valla tek isteğim o şuanda, herkes 1 hafta da taktı kullanıyor, benim 1 ay olacak orta da ürün yok. 

Kamera alamadım, ekonomim müsait değil, ilerleyen zamanlarda inşallah. ama model belli, plaka lambasına takılanlardan alacağım. Tamponu delme, yapıştırma vs yapmam kesinlikle. 

@fcsrn İnşallah kamerayıda en kısa zamanda alırsınız :) Bende delmeyi düşünmüyorum plaka lambasına takılı olanlardan alırım ama kabloyu nasıl nereden geçireceğiz ?

@fcsrn İnşallah kamerayıda en kısa zamanda alırsınız :) Bende delmeyi düşünmüyorum plaka lambasına takılı olanlardan alırım ama kabloyu nasıl nereden geçireceğiz ?
Onlar zaten tak çıkar oluyor da, valla ekrana gidecek kabloyu ve geri vitesten elektrik alacak kabloyu hiç düşünmedim, buluruz bi yolunu. :)  Emrah Ustamız yol gösterir bizlere. :) @EMRAH ATTS

@fcsrn Sökme işlemi için plastik spatula falan bulsak iyi olacak sanki. Türkçeleştirme işini serviste halledemez miyiz acaba sw güncellemesi yapsalar ? Yada Ender Türkçe yapıyor mu ?

Hello everybody.
Please help.
I Golf 7 treydlayn. put a tape recorder on MFY writes that not see her.
There is a solution, or the encoding?

@fcsrn Sökme işlemi için plastik spatula falan bulsak iyi olacak sanki. Türkçeleştirme işini serviste halledemez miyiz acaba sw güncellemesi yapsalar ? Yada Ender Türkçe yapıyor mu ?
Sökme işlemi için ben ince düz uçlu tornavidayı peçete veya ince bir beze sarıp öyle girişmeyi düşünüyorum. Zaten sadece 2 yerde kullanacağız tornavidayı. :)  

Bu arada bugün sabah sorguladım ptt ekranından. Fatura ve ödeme belgesini mail yada fax ile istediler, hemen attım mail olarak. Sabah 11 de atmama rağmen hala gümrükte bekletiliyor olarak gözüküyor sistemde. 12.09.16 tarihine kadar mail yada fax gelmezse geri gönderilecekmiş. Yarında gümrükten çıkmazsa geri gidecek bizim ekran. :(  

@fcsrn Hocam hangi firma ile kargolamışlardı ? Gümrüğe takılmaması gerekmiyor muydu neden böyle uğraştırıyorlar sizi ?

@fcsrn Hocam hangi firma ile kargolamışlardı ? Gümrüğe takılmaması gerekmiyor muydu neden böyle uğraştırıyorlar sizi ?
Yurtdışında EMS ile geldi. Türkiye'de ptt ile dolanıyor 10 gündür. Kargo boyutu-ağırlığı göz kararı fazla geliyorsa içine bakıyorlarmış. Faturayı istiyorlarmış.

Bu arada maile bakıyım bi dedim. Ptt'nin sorgulama ekranında yazan adrese göndermiştim fatura ve kimlik bilgilerini, akşam 16:39 da mail atmışlar bu adres değil şu adrese yollayın belgeleri diye. Ptt kadar rezalet kargo yok yahu. 10 gündür o gümrükten bu gümrüğe, o şubeden bu şubeye dolanıp duruyor. Yarın da Amasya'ya gelmezse bayramdan sonraya kalıyor, bu da 1 aydan fazla teslimat süresi demek. Bi Amasya'ya gelse gidip ben alacağım zaten ptt kargodan. 

Buyrun, bu sorgulama ekranında yazan adres. 

Bu da gelen mail. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fcsrn Evet ptt biraz sıkıntılı bende aksiyon kamerası almıştım gümrüğe takılmadı ama günlerce gelmedi eve. Sonunda gidip ben merkezlerinden teslim aldım. 

Geri
Üst Alt