silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam,St nin ne gibi bir çıkarı olabilir ki opsiyon ekletmeyerek onu anlayamadım hocam. Sonuçta ekstradan para veriyorum ve her opsiyondan şirketi biraz daha para kazanacak.
Ben kaporayı verdiğim an takip nunarasını aldım yani üretim planlaması yapılmıştı. Bilmediğim bir durum varsa lütfen söyleyin gerçekten ekletmek istediğim opsiyonlar var bir iki tane.
Satış temsilcilerine verilen eğitimlerde şunu söylediklerine adım gibi eminim.
" donanım eklemek isteyenlere ve özellikle sipariş verdikten sonra donanım eklemek isteyenlere zorluk çıkartın. Çünkü ilk olarak üzerine fazlaca donanım eklenmiş bir aracı eğer vazgeçilirse başkasına satmak zordur ve satarken yapmak zorunda olduğunuz indirim olması gereken kardan eksilmesine neden olacaktır. Sonradan donanım ekleterek kararsızlığı tescillenmiş bir müşterinin talebini ise kesinlikle yapmayın çünkü satın almaktan vazgeçmesi nerdeyse kesindir. Araba donanımla dolu olarak elinizde kesinlikle kalacak demektir çünkü.
Bana kalırsa neden bilgisizlik değil. Kasıtlı olarak yapılan bir uygulama. Yıllar içinde taktiklerini de çözüyor insan haliyle.
Küçük bir ihtimalle çiçeği burnunda taze bir satış temsilcisine denk geldiniz.