Semih
Üye
- İsim
- Semih
çok iyi yapmışsın @Semih hocam uğraşmak lazım. kasko uzun yıllardır yok ama trafik sigortasında benim %20 hasarsızlığım vardı.@Erdem ayrıca bimer e de yazı yazdım ayrıca avukatada mesaj attım gerekirse kasko şirketinine dava açacağım benim gibi mağdur olan arkadaş varmı burada ...????
6 ayı geçti die %50 hasarsızlığı sıfırladılar 1600 kasko parası çıkardılar...
Yetişir hocam. St tatilde değilse yetişirarkadaşlar merhaba 30 nisanda siparişini verdiğim aracım şuan çıkış limanında görünüyor bayramdan sonrasına kalacağı kesinde acaba bayramdan sonraki haftaya yetişirmi benim gibi bekleyen bilgi alan varmı?
Teşekkürler hocam saygılar...Siz buna comfortline demişiniz ama özellikleriyle highline olmuş maşallah güle güle binin.
Hocam ben gün gün not tuttum bi bakarmısın 1.2 tornado die arattırıver ...Limana sevk ediliyor dedikten sonra kaç günde gelir?
@Semih bugun gemi üzerinde diye sisteme girilmiş sanırım bayramda araç burda olur ama bayramdan sonraki ilk hafta içerisinde teslim alabilirim gibime geliyor sizinde gemi üzerindeyken 13 gün sonra almışsınız bayram tatili süresince gemi ile gelmiş olsa diye düşündüm tatil dönüşü ilk hafta içerisinde alırım herhalde@burakca @cem85
25 mart sipariş girişi
1 nisan sipariş no
12 mayıs dosya hazırlandı
2 haziran üretim tamamlandı
7 haziran limana sevk ediliyor
13 haziran çıkış limanında
14 haziran gemi üzerinde
21 haziran varış limanında
25 haziran bayide
27 haziran teslim olacak
bayram tatilinide unutmamak lazım
inşaallah kısa zamanda gelir araçlarınız