Volkswagen'im Nerede? Sipariş sürecinin adımları, mesajları ve yaklaşık süreleri?

@cptmetingemi yükünü bıraktı heralde yeniköy ford otosanın çıkışı die biliyorum arabalar dilovasında gümrüklemeyi bekliyor....

image.png

Golf 1.2 TSI DSG Comfortline Sürüş Konfor ve Işık Paket 

16.6.2016 13:00 de NEPTUNE DYNAMIS le geldi, bu gemide olup siparişini teslim alan var mı.

1.JPG

Neptune galene gemisiyle gelen araçların gümrüklenmesi tamamlanmış. Tırlara yüklenmek üzere bekliyorlarmış otoparkta.

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta aracımı teslim alacağım ama benim kafama takılan bir soru var 2016 yılında gelen golf comfortline larda bluetooth standart mı araçda Connectivity Package ilave paket mi ekleniyor. Teşekkürler

@Semih hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hepimize. Pazartesi aracı alabileceğimi söyledi ST işler ofiste çok yoğun izin alabilirsem bende pazartesi teslim alacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Semih Hayırlı uğurlu olsun. Bu fotoğrafı nasıl çektiniz? 

@cptmetin Gece bayinin önünde çektim 20:30 da gelmiş araba...

Güvenlikçide sapıttı dedim araba benim bi bakayım dedim sıkıntı çıkarmadı ister anahtarı verim içinede bak dedi kalsın dedim :) :) :)  

@Semih Benim aracı bayiye indirmiyorlar plaka çıkıp teslim edileceği ana kadar. Stok alanında bekletiyorlar. Aracı görmeden imzalamam belge felan deyince yarın götürecekler stok sahasına aracı incelemem için. Artık o zaman çekeyim bir kaç foto bende.

Neyse son 1 gün kavuşmaya :)

Geri
Üst Alt