Volkswagen'im Nerede? Sipariş sürecinin adımları, mesajları ve yaklaşık süreleri?

Bayramdan önce oldu ama Temmuz vergisi de cebimizden 500 liraya mal oldu :)

Gitti yer / ETAEFESAN / Jun 20, 11:30

Varış zamanı Pazartesi sabah 11.30 gözüküyor. Umarım araçlar gün içerisinde gümrükten geçer. 

Gemi yanaştı mı hala yanaşmaya mı çalışıyor? Bu hafta alamayacağız araçları galiba :(

Arkadaşlar NEPTUNE GALENE'yi bekleyen varsa ST ile görüştüm sonuç şu:

Araçlar yarın gümrüklenmiş ve gemidem indirilmiş olacak. Akşam tırla yola çıkarmış. En azından Ankara için yola çıkıyormuş. En geç Cumartesi teslim edecek benim aracımı.

Araç bekleyen herkese Allah sabır versin, kazasız belasız aracına kavuştursun.

Öğlen 12 den beri yatıyo gemi ????

image.png

Dün öğlen 12 den beri yatıyordu gemi busabah 07 de yanaştı sonunda limana...

Selam Arkadaşlar, 

Aranıza yeni katıldım. gerçi 3 aydır forumu hergün takip ediyordum:)

26 Mart 2016 tarihinde Kartal doğuş oto Bayininde, Golf 1.2 tsı 110ps comf. DSG, 2016 tornado kırmızı, İçi Kum Beji, 17" Geneva jant, Işık görüş paketi, Panoramık cam tavan, Sürüş konf. Paket, Yer tasarrufu stepne Çarpışma Önleme, 6,5" Composition Media ve Geri Görüş Kamerası içeren bir paket siparişi vermiştim.

Kısa tutacağım, ST. sinin yeterli bildirimde bulunmaması ve sipariş süresini uzatması sebebiyle başka arayışlara girdim, Mercedes'in 0 araçlarda cazip kredi faiz (3 Yıl %0,49) oranlarında beni cezbetmesi sebebiyle, B180 D aracı satın aldım.  Ve doğuş otoya vazgeçtiğimi söyledim.

Eğer sipariş ettiğim golf aracı ile ilgilenen çıkar ise en geç 10 gün içinde kartal doğuş otoya geleceği bilgisini aldım. ilgilenenlere duyurulur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@turkbazarov ah şu doğuş yok mu. İnsanları golften yoksun bırakıyor. Teşekkürler bilgilendirme için. Cokk güzel bir araç yeni sahibini bekliyor.

Arkadaşlar gemi napıyor ne ediyor bile nduyan yok mu? ST den bilgi alamadım fakat gemi YENIKOY'e yanaşmış gözüküyor haritalarda. ST gümrüklemenin 20 sinde yapılması gerekiyordu dedi bizde şaşırdık niye böyle oldu felan dedi.

Bilgisi olan var mı? Araçlar bugün ithal edilir mi?

Geri
Üst Alt