Ahmet ARIKAN
Üye
- İsim
- Ahmet
@Ahmet ARIKAN @cptmetin Gemi yunanistana uğrayacakmış 1 gün rötar var haberiniz olsun@Ahmet ARIKAN
ST bana 20.06.2016 da Türkiye'de olacak dedi ve ekranında gösterdi. 20'de varması için direk gelmesi lazım. 3 gün sürer diye tahmin ediyorum yolculuğu. Kaptana sormak lazım Facebookta profili var kaptanı aratırsan ahahaha
veysel bey benim araç bugun sistemden baktım üretim aşamasındaki yazı kaldırılmış şuan limana sevk edilıyor yazıyor bakalım bu sevk ne kadar sürcek@cem85 bende sizin gibi düşünüyorum öyle olacak galiba temmuzun iilk haftası zam olacakmış haziran 20si değilmiş
@cem85 hocam gözünüz aydın bundan sonraki aşamalar hızlı ilerleyecektir 10 güne kadar gemiye yüklenip en geç 1 haftaya kadar türkiyeye gelmiş olur aracınız daha detyalı bilgiyi satış temsilcinizden ögrenebilirsinizveysel bey benim araç bugun sistemden baktım üretim aşamasındaki yazı kaldırılmış şuan limana sevk edilıyor yazıyor bakalım bu sevk ne kadar sürcek
Saglik olsun hocam bi gun sonra aliriz@Ahmet ARIKAN @cptmetin Gemi yunanistana uğrayacakmış 1 gün rötar var haberiniz olsun
Tesekkurler bakalım heycnla beklıyoruz tahminim temmuzun ilk haftası bayrama denkgelirse yandık bır hafta daha uzar bu arasa kampanyalar devam eder umarım dost drıver varmı bılgısı olan@cem85 hocam gözünüz aydın bundan sonraki aşamalar hızlı ilerleyecektir 10 güne kadar gemiye yüklenip en geç 1 haftaya kadar türkiyeye gelmiş olur aracınız daha detyalı bilgiyi satış temsilcinizden ögrenebilirsiniz
Evet hocam kavusuyoruz araclara@Ahmet ARIKAN @cptmetin Gemi tekrar yola çıktı yarın öğlen limanda ....