Volkswagen'im Nerede? Sipariş sürecinin adımları, mesajları ve yaklaşık süreleri?

@Ahmet ARIKAN

ST bana 20.06.2016 da Türkiye'de olacak dedi ve ekranında gösterdi. 20'de varması için direk gelmesi lazım. 3 gün sürer diye tahmin ediyorum yolculuğu. Kaptana sormak lazım :) Facebookta profili var kaptanı aratırsan ahahaha

işallah zam gelmez gelirsede temmuzda gelir diyelim birde dost driver devam edermi ki?

@Semih Vah. Araç Cuma günü gelecek Ankara'ya sonraki haftaya kalır benim teslimat. Neyse geç olsun güç olmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
şimdiden hepinize hayırlı olsun, güle güle kullanın...

@cem85 bende sizin gibi düşünüyorum öyle olacak galiba :) temmuzun iilk haftası zam olacakmış haziran 20si değilmiş 
veysel bey benim araç bugun sistemden baktım üretim aşamasındaki yazı kaldırılmış şuan  limana sevk edilıyor yazıyor bakalım bu sevk ne kadar sürcek 

veysel bey benim araç bugun sistemden baktım üretim aşamasındaki yazı kaldırılmış şuan  limana sevk edilıyor yazıyor bakalım bu sevk ne kadar sürcek 
@cem85 hocam gözünüz aydın bundan sonraki aşamalar hızlı ilerleyecektir :)  10 güne kadar gemiye yüklenip en geç 1 haftaya kadar türkiyeye gelmiş olur aracınız daha detyalı bilgiyi satış temsilcinizden ögrenebilirsiniz :)  

@Ahmet ARIKAN

Arkadaşlar rötar yok 20.06.2016 geminin Türkiye sularına giriş tarihi. ST'nin direk söylediği bu. 2-3 gün gümrük sürer diyor. 1 günde aracın tır ile gelmesi. Toplamda 3 güne bayiye getirtirim diyor benim Ankara Çankaya da bulunan ST. Bayramdan önce alacağız inşallah.

OMyELA.png

:D

@cem85 hocam gözünüz aydın bundan sonraki aşamalar hızlı ilerleyecektir :)  10 güne kadar gemiye yüklenip en geç 1 haftaya kadar türkiyeye gelmiş olur aracınız daha detyalı bilgiyi satış temsilcinizden ögrenebilirsiniz :)  
Tesekkurler :)  bakalım heycnla beklıyoruz tahminim temmuzun ilk haftası bayrama denkgelirse yandık bır hafta daha uzar bu arasa kampanyalar devam eder umarım dost drıver varmı bılgısı olan

Geri
Üst Alt