Asiatic
Üye
- İsim
- Murat
- Araç
- Golf 1.5 eTSI R Line
Servis soktukte sokup temizledikten sonra ciyak ciyak ottumu ? Hayir. 1 tas cizik yapar bunu da soyleyeyim. Tas girdimi de ciyak ciyak oter mi ? Evet. Bu malzeme materyal hatasi midir? Hayir. Kullanici hatasi midir ? Bu da hayir. Talihsizlik ve tesaduf. Ama degisim talebi vs. ortaligi ayaga bu durumda kaldirmak bence gereksiz.Arkadaslar bence artik konudan sapmaya basladik, o yuzden buraya sonkez yazicam. Ben en basindan beri disklerden ses geldigini belirtiyorum yoksa diskinve balatanin kalinliginda, tutusunda bir sorun olmadiginin bende farkindayim. Ancak 1 yasini yeni doldurmus, 10bin km yapmamis yeni bir aracin her frenlemede ciyak ciyak otmesi takdir edersiniz ki kabul edilebilecek bir sey degil ve bu sadece denilen gibi 1 tasin yaptigi cizikle oluyorsa bu araci hic surmeyelim. Amacim, surekli Istanbul’da kullanilmis kapali garaj aracinin bu sorununu da dis etmenlere baglayan servis ile yasadigim diyalogu da buradaki arkadaslarla acikca, adim adim paylasarak sizlere de olasi veya benzer bir durum basiniza geldiginizde nasil bir muameleyle karsilacaginizi gostermek ve fikirlerinizi almakti. Ben hakkimi aramaya calistim, yoksa bu kadar para verdikten sonra, surus zevkim icin gidip balata-disk degistirmeyi bende biliyorum bu en kolayi. Sevgiler.
Basiniza gelmemis ama o kadar mevzu var ki mahkemelik dahi olunabilecek.