Merhaba hocam,ben şimdiden şoför koltuğuna talibim,tek satılacaksaMerhaba, aracın içini komple değiştirecek bir uygulamaya karar verdim. Yakında deri R tipi koltuklar ve kapı dosemeleri ile yolumuza devam edeceğiz.
Şuanki R tipi koltuları da bunların montajı bittikten sonra kapı dosemeleriyle birlikte satışa koyacağım. Sürücü koltuğu elektrikli ve hafizali olacak.
Merhaba hocam set olarak ilana koyacağınız fiyat düşünceniz ne ise iletişim haline geçmek isterim sizlerleMerhaba, aracın içini komple değiştirecek bir uygulamaya karar verdim. Yakında deri R tipi koltuklar ve kapı dosemeleri ile yolumuza devam edeceğiz.
Şuanki R tipi koltuları da bunların montajı bittikten sonra kapı dosemeleriyle birlikte satışa koyacağım. Sürücü koltuğu elektrikli ve hafizali olacak.
Evet hocam set olarak satacağım. Tek tek satmayacağım. Vakti gelince ilana koyarım.Merhaba hocam set olarak ilana koyacağınız fiyat düşünceniz ne ise iletişim haline geçmek isterim sizlerle
Golf 8 kör nokta modülünün 7'ninkinden ne farkı var hocam?Biraz detay verirmisiniz,muakkak artıları vardır tabi fakat birde uyarlaması kolaymıdır,yani direk eskinin yerine uyuyormu vs?Merhaba, yeni retrofitler yolda. Parçaların gelmesini bekliyorum. Bu sefer ayni anda birkaç retrofiti birden tamamlayacağım için bütün parçaların ulaşmasını bekliyorum.
Yapilacak işlemler;
1-Garaj kapısı açma sistemi ( anten kablosu hariç bütün parçalar elime ulaştı.)
2- 2Q kodlu Golf 8 kör nokta radarlarının takılması ( sipariş yolda)
3- Kablosuz carplay aparatını kolçak içerisine koymak istediğimden ekstra carplay usb soket imkani saglayan usb hub splitter (parçalar yolda)
4-Kablosuz şarj unitesi ve bu unite ile entegre çalışan GSM LTE sinyal yükseltici sistem ( parçalar yolda)
Merhaba hocam, çok ciddi farki var mi bilemiyorum. Ama bildigim kadarıyla şunları söyleyebilirim;Golf 8 kör nokta modülünün 7'ninkinden ne farkı var hocam?Biraz detay verirmisiniz,muakkak artıları vardır tabi fakat birde uyarlaması kolaymıdır,yani direk eskinin yerine uyuyormu vs?