MertSEVER23
Yeni Üye
Sagolun hocam. 64 rengi ben pek yakistiramadigimdan dolayı yapmama karari aldim. Kapi esikleri, tavan ambiyans aydinlatmasi vs hep beyaz oldugundan baska bir renk girmek de istemiyorum.@ZaGani hocam aracın tek eksiği 64 renk ayak altı, kapı içleri anbians ışıkları başka bi eksik kalmadı galiba maşallah.bi YouTube kanalı açsanız ne izlenirsiniz yeminle çok iyi yerlere gelebilirsiniz.Araçta bide vakum kapı eksik.
Hocam torsiyon olanlara uymaz. Bagimsizlara uyar. Arastirmak lazimSonda ki parçayı ben dahil çoğu kişiye salgın gibi bulaştı taktık. Diğer parçalarda benim kanıma girdi sayenizde @ZaGani hocam torsiyon 7.5’lara olur mu acaba diye düşünüyorum sizinkisi bağımsız ya
Yandakiler olmazda ortada ki de mi olmaz hocam sizce ?Daha iyi anlasilmasi adina yeni eklenen parcalari isaretledim
Hangisini kastediyorsunuz? Etkadan bakmak en sagliklisi hocamYandakiler olmazda ortada ki de mi olmaz hocam sizce ?
Merhaba hocam, hayırlı olsun öncelikle. Diğer bildiğimiz kör nokta radarına göre sizin taktığınız 2Q’lu olanın işlevsellik olarak farkı var mıdır ?Merhaba, haftasonu birkac saati değerlendirerek ne zamandır tampon arkasına montaj bekleyen garaj kapısı açma sistemi modülü ve 2Q lu yeni tip kör nokta radarlarinin montajını tamamladım.
Garaj açma modülünü büyük kablo kelepçeleri kullanarak 3-4 farklı yerden sabitledim.
Kör nokta radarlarını, golfe ait braketlere uydurdum. Birer adet civata somun kullanarak brakete guzelce montajladım. Ardından yerine taktım.
2Q lu radarların kablalaması farklı. Bu farkla araç başında uğraşmamak adına mevcut soketlere direk tak kullan seklinde önceden oluşturduğum soketli adaptörleri kullandım.
Kör nokta radarlarının çalışması için geriye dogru kodlama ve parametrelendirme kaldı. Onları da tamamladıktan sonra sonuçları paylaşırım. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Belki yardımı dokunur, ufak bir tüyo olarak bu radar için parametre seçerken kablolaması dışa doğru olan araçların parametresini kullanmanız , hatasız veri almanızı sağlar…Diğer arkadaşımızın sorusuna cevap olarak ta; Bu radar da eski nesile göre algılama mesafesi 20m den 70m çıkarılmış , araçlar arasındaki hız farkına duyarlılık artırılmıştır…Ek olarak media ekranından uyarı parlaklığı ayarlama özelliği gelmektedir…Eski nesil araçlardaki işlevsellik özellikleri bunlardır…Vagger_Boy…Merhaba, haftasonu birkac saati değerlendirerek ne zamandır tampon arkasına montaj bekleyen garaj kapısı açma sistemi modülü ve 2Q lu yeni tip kör nokta radarlarinin montajını tamamladım.
Garaj açma modülünü büyük kablo kelepçeleri kullanarak 3-4 farklı yerden sabitledim.
Kör nokta radarlarını, golfe ait braketlere uydurdum. Birer adet civata somun kullanarak brakete guzelce montajladım. Ardından yerine taktım.
2Q lu radarların kablalaması farklı. Bu farkla araç başında uğraşmamak adına mevcut soketlere direk tak kullan seklinde önceden oluşturduğum soketli adaptörleri kullandım.
Kör nokta radarlarının çalışması için geriye dogru kodlama ve parametrelendirme kaldı. Onları da tamamladıktan sonra sonuçları paylaşırım. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Paylaştığınız bütün yorumlara katılıyorum. Benim aracımdaki kör nokta ışıkları aynada degil, tipki passatlardaki gibi ayna govdesinde. Bu nedenle isik siddeti ayari benim icin iyi bir ayrıntı olacak.Belki yardımı dokunur, ufak bir tüyo olarak bu radar için parametre seçerken kablolaması dışa doğru olan araçların parametresini kullanmanız , hatasız veri almanızı sağlar…Diğer arkadaşımızın sorusuna cevap olarak ta; Bu radar da eski nesile göre algılama mesafesi 20m den 70m çıkarılmış , araçlar arasındaki hız farkına duyarlılık artırılmıştır…Ek olarak media ekranından uyarı parlaklığı ayarlama özelliği gelmektedir…Eski nesil araçlardaki işlevsellik özellikleri bunlardır…Vagger_Boy…
Hocam hayirli olsun ve elinize sağlık tum islemleriniz icin, hepsi harika olmus.Daha iyi anlasilmasi adina yeni eklenen parcalari isaretledim
Hangisi hocam tabiki. Ama hangisini kastettiniz anlayamadımHocam hayirli olsun ve elinize sağlık tum islemleriniz icin, hepsi harika olmus.
Peki bu fotoda isaretlediginiz parca ve işlevini, bilmeyenler ve merak edenler icin ufak bir bilgilendirme yapma sansiniz var mi acaba?
(Ozellikle son foto)