Teom@n
Yeni Üye
Sana nasıl ulaşabilirim? Dm atamıyorum şu an.Abicim frqnsadasin sanirim gecerken ugra yanima hollandaya sana mib 2.5 verim gotur veya gel burda bes dakikada takalim keyfle surerek git )
Sana nasıl ulaşabilirim? Dm atamıyorum şu an.Abicim frqnsadasin sanirim gecerken ugra yanima hollandaya sana mib 2.5 verim gotur veya gel burda bes dakikada takalim keyfle surerek git )
Hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.Merhaba, 2. Araç olarak kullandığım ibiza 2022 model arabamı satarak bir tık daha büyük olan Skoda kamiq 1.5 tsi dsg premium paket, sıfır aracı satın aldım.
İç hacmi beklentimin üstünde. Begenmedigim şey manuel el freni.
Troc ya da bunu alacaktım. Bu nasip oldu. Genel olarak aractan memnunum.
Tabi buna da birseyler ekleyeceğim. Yapacağım işlemler;
Elektrikli bagaj,
Yıkama özellikli geri görüş kamerası,
Mib 3 navigasyonlu büyük ekran,
Şerit takip,
Acc,
Pla,
Zamanla hepsini tamamlayacağım insallah. Bunlar dışında bir ekleme yapmayı düşünmüyorum. Fazla konu olmaması adına, bu konuda paylaşım yapacağım.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bu araçta şerti takip nasıl çalışıyor?Merhaba, 2. Araç olarak kullandığım ibiza 2022 model arabamı satarak bir tık daha büyük olan Skoda kamiq 1.5 tsi dsg premium paket, sıfır aracı satın aldım.
İç hacmi beklentimin üstünde. Begenmedigim şey manuel el freni.
Troc ya da bunu alacaktım. Bu nasip oldu. Genel olarak aractan memnunum.
Tabi buna da birseyler ekleyeceğim. Yapacağım işlemler;
Elektrikli bagaj,
Yıkama özellikli geri görüş kamerası,
Mib 3 navigasyonlu büyük ekran,
Şerit takip,
Acc,
Pla,
Zamanla hepsini tamamlayacağım insallah. Bunlar dışında bir ekleme yapmayı düşünmüyorum. Fazla konu olmaması adına, bu konuda paylaşım yapacağım.
Çarpiyordu yanilmiyorsamHayırlı olsun iyi günlerde kullanın bu araçta şerti takip nasıl çalışıyor?
Şeridi ortalıyor mu yoksa çizgilere çarpa çarpa mı ilerliyor
İnce ama güzel ayrıntı. İzlemeye devamMerhaba arkadaşlar, direksiyona ufak bi ekleme yaptım. Mevcuttaki krom çerçeveyi sökerek yerine tıpkı R versiyondaki gibi pianoblack çerçeve taktım. Bir süre de böyle kullanırım.
Koltuklar döşeme mi hocam , fiyat ne tuttu acabaMerhaba, bir tur daha koltuk degistirdim. Bu sefer tam istedigim gibi oldu. Digerleri tam içime sinmemisti.
Hayir hocam orijinal R koltugu. Fiyat yanıltıcı olur hic paylasmamayimKoltuklar döşeme mi hocam , fiyat ne tuttu acaba
Evet hocam kesinlikle katılıyorum.Bu işin bir sonu yok ama aşırı keyifli karşılığını alınca.Tiguana dokunmam diyerek aldım konu çok farklı bi boyuta geldiHobi olmasa bu kadar emek ve bütçe ayrılmazdı sanırım. Kitaplar gibi içindekiler kısmı olsa gidermiş bu başlığa.
elinize sağlık. Sabit sekme oldu bu başlık bende