Hocam güle güle kullanın. Bütün bu işleri tek mi yapıyorsunuz bu aradaKarbon kapı döşemeleri ve mavi ışıklı eşikleri de takarak bu işi sonlandirdim
Teşekkürler. Genelde tek yapıyorum. Arada biraderim yardımcı oluyor sağolsun.Hocam güle güle kullanın. Bütün bu işleri tek mi yapıyorsunuz bu arada
Arabanın bi kanatları eksik oda olacak gibiBir sonraki uygulamam gorseldeki led ışıklar olacak. Gerekli parçaları temin ettim. Montaj için uygun bi vakitte kolları sıvayacağım.
Orijinal vw ürünü. Çin piyasasındaki araçlarda bulunan bir özellik
Çok güzelmiş hocam biz de yapabilirmiyiz kodlama vs ye gerek yoksa, link varmıdır ?Bir sonraki uygulamam gorseldeki led ışıklar olacak. Gerekli parçaları temin ettim. Montaj için uygun bi vakitte kolları sıvayacağım.
Orijinal vw ürünü. Çin piyasasındaki araçlarda bulunan bir özellik
Kodlamadan ziyade işçiliği epey var hocam. Ayna altı ledden paralel alabilmek için kabloyu epey bi dolandirmak gerekecek. Bilmeyen birisi için kolay yapilacak bi islem degil.Çok güzelmiş hocam biz de yapabilirmiyiz kodlama vs ye gerek yoksa, link varmıdır ?
Anladım bu ayna altındaki ledin değişimi değil oradan kablo çekip tabana montaj yapılacakmış , bu çocuk okumazKodlamadan ziyade işçiliği epey var hocam. Ayna altı ledden paralel alabilmek için kabloyu epey bi dolandirmak gerekecek. Bilmeyen birisi için kolay yapilacak bi islem degil.
https://a.aliexpress.com/_ExCj4IR