yolda hep böyle mi gidiyorsunuzBir sonraki uygulamam gorseldeki led ışıklar olacak. Gerekli parçaları temin ettim. Montaj için uygun bi vakitte kolları sıvayacağım.
Orijinal vw ürünü. Çin piyasasındaki araçlarda bulunan bir özellik
yolda hep böyle mi gidiyorsunuzBir sonraki uygulamam gorseldeki led ışıklar olacak. Gerekli parçaları temin ettim. Montaj için uygun bi vakitte kolları sıvayacağım.
Orijinal vw ürünü. Çin piyasasındaki araçlarda bulunan bir özellik
Servisten temin ettim@ZaGani orjinal r logo bıçakları nerden temin ettiniz?
Hayır. Araci ilk actiginizda yaniyor. Kapilar acildiginda soneryolda hep böyle mi gidiyorsunuz
@ZaGani hocam meraba bu kolçak içi usb soketinin parça numaraları varmıdır bende uygulamak istiyorum çok parça değişimi gerekiyor mu?Kolcak içerisine ekstra usb girişini yerleştirdim. Artik 2 adet carplay destekleyen usb girişi bulunuyor. Kolcak icerisine guzel bi kablosuz carplay aparatlarindan alip takacagim.
Ayrica, kablosuz sarj bolmesi ve telefon çekim arttici sistemini de aktif hale getirdim.
Güzel olmuş Oğuz R renkleri sen kapı eşiklerinide takmıştın dimi mavi yanan ?Merhaba arkadaşlar, uzun suredir araçla ilgili bir paylaşım yapmiyordum. Geçenlerde ön konsoldaki ledi kapi ledleri ile uyumlu olmasi adina mavi ledle degistirdim. Standart ledler biraz sönük yaniyor. Bunun yerine daha güçlü yanan bir led buldum ve onu taktım. Bence gayet güzel oldu.
Evet Furkan. Eşiklerde mavi led yanıyorGüzel olmuş Oğuz R renkleri sen kapı eşiklerinide takmıştın dimi mavi yanan ?
https://a.aliexpress.com/_EQ7T4x9Ledleri nerden tamin ettiniz hocam
r yan bıçaklar için ürün kodu var mı bende servisten almak istiyorumServisten temin ettim