Pasifik Mavi Golfüm

Hocam benim aracım BCm değiştiği için belki değiştirebilirim diye düşündüm artık değiştirlememesi sebebi nedir
Kadranlar icin online immo kodlama gerekiyor. 2. El urun gerekli izinler alinmadan immo adaptastonu yapilamiyor

Kadranlar icin online immo kodlama gerekiyor. 2. El urun gerekli izinler alinmadan immo adaptastonu yapilamiyor
Hadi ya kötü oldu. Hayaletler çok pahali.. daha acc yapamadim manuel araçta acc yi önerirmisiniz? Cruise da yok bende :(

Bu arada postu baştan sona okudum, emeğinize vaktinize ve harcadiğiniz bütçeye şapka çikariyorum gerçekten muazzam işler olmuş 🙏🏾🧿

Kolcak içerisine ekstra usb girişini yerleştirdim. Artik 2 adet carplay destekleyen usb girişi bulunuyor. Kolcak icerisine guzel bi kablosuz carplay aparatlarindan alip takacagim.

Ayrica, kablosuz sarj bolmesi ve telefon çekim arttici sistemini de aktif hale getirdim.
Oğuz hocam bende bu usb çoğaltma işlemini yapmaya karar verdim,Hub'u ve diğer USB girişini bulduk diyelim,ikisinin arasında nasıl bir kablo kullanılıyor?Aliexpreste satılan çok telli bir demet var bu Hub'la birlikte,o sanırım komple kablo tesisatı,bize sadece Hub'la diğer Usb girişi arasında olan lazım bence,onu tek başına nasıl bulabilirim,ve yapmamız gereken başka bir işlem varmı kodlama harici?

Oğuz hocam bende bu usb çoğaltma işlemini yapmaya karar verdim,Hub'u ve diğer USB girişini bulduk diyelim,ikisinin arasında nasıl bir kablo kullanılıyor?Aliexpreste satılan çok telli bir demet var bu Hub'la birlikte,o sanırım komple kablo tesisatı,bize sadece Hub'la diğer Usb girişi arasında olan lazım bence,onu tek başına nasıl bulabilirim,ve yapmamız gereken başka bir işlem varmı kodlama harici?
Selamlar hocam, bu islere epeydir ara verdigimden hatirlamakta zorlaniyorum ama hatirladigim kadarıyla yardimci olayim;

1 adet Teyp ile hub arasi lvds kablo ( bu zaten var. Standart usb ye gelen kablo almaniza gerek yok)
1 adet usb 1 hub arasi lvds kablo ( usb giris rengi ve hub giris renkleri uyumlu olacak şekilde alirsaniz kesme bicme olmadan oturur)
1 adet usb 2 hub arasi lvds kablo ( bu da bir ustte belirttigim gibi)

Bir de sigortadan huba guc saglayacak kablo gerekli.

Toplamda 3 adet kablo gerekir. Alieksteki seti almak sanki daha mantikli olabilir. Bu hub ile 3 adet usb besleyebilirsiniz. 2 si carplay destekler 1 tanesi de ekstra sarj girisi olur.

bu hubla birlikte carplay usb kullanma zorunlulugu yoktur. Kisa yesil girisli usb kullansaniz bile carplay calisir. Yesil harici usb olmaz maalesef. Sarj icin de siyah girisliler yeterli olur.

Kolay gelsin.

@Turhan

Coklayici vardi hepsi gitti ustad bu işini görürdü sanirim

Arka girişi standart aux ve usb kablosu ile baglaniyor

Ekli dosyalar

• IMG_5709.png
    IMG_5709.png
    484.8 KB · Görüntüleme: 33
Selamlar hocam, bu islere epeydir ara verdigimden hatirlamakta zorlaniyorum ama hatirladigim kadarıyla yardimci olayim;

1 adet Teyp ile hub arasi lvds kablo ( bu zaten var. Standart usb ye gelen kablo almaniza gerek yok)
1 adet usb 1 hub arasi lvds kablo ( usb giris rengi ve hub giris renkleri uyumlu olacak şekilde alirsaniz kesme bicme olmadan oturur)
1 adet usb 2 hub arasi lvds kablo ( bu da bir ustte belirttigim gibi)

Bir de sigortadan huba guc saglayacak kablo gerekli.

Toplamda 3 adet kablo gerekir. Alieksteki seti almak sanki daha mantikli olabilir. Bu hub ile 3 adet usb besleyebilirsiniz. 2 si carplay destekler 1 tanesi de ekstra sarj girisi olur.

bu hubla birlikte carplay usb kullanma zorunlulugu yoktur. Kisa yesil girisli usb kullansaniz bile carplay calisir. Yesil harici usb olmaz maalesef. Sarj icin de siyah girisliler yeterli olur.

Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim,baya aydınlatıcı olmuş,herşey kafamda net şuan,sadece hangi sigortadan enerji aldınız onu hatırlarsanız yada mantık çerçevesinde fikir verireniz sevinirim.

@Turhan

Coklayici vardi hepsi gitti ustad bu işini görürdü sanirim

Arka girişi standart aux ve usb kablosu ile baglaniyor
Kısmet Bülent hocam :),nasip değilmiş.Ali baba yardım eder bize artıkta bu 30usd limit mevzusunu nasıl yapıcas bilmiyorum,HUB 800-900tl arası var,onda limite takılmadan alırızda,kablo demedi baya pahalı 1500-1600 bandında onu nasıl yapıcas bir fikrin varmı?

Kısmet Bülent hocam :),nasip değilmiş.Ali baba yardım eder bize artıkta bu 30usd limit mevzusunu nasıl yapıcas bilmiyorum,HUB 800-900tl arası var,onda limite takılmadan alırızda,kablo demedi baya pahalı 1500-1600 bandında onu nasıl yapıcas bir fikrin varmı?

Kablo demedi örnek foto yada link var mi bende olabilir

Geri
Üst Alt