Pasifik Mavi Golfüm

Çok teşekkür ederim,baya aydınlatıcı olmuş,herşey kafamda net şuan,sadece hangi sigortadan enerji aldınız onu hatırlarsanız yada mantık çerçevesinde fikir verireniz sevinirim.
Bu iş için orijinal sigorta numarası SC16’dır. Ben bütün baglantilarimi orijinal bicimde sigorta arkasindan almayi tercih etmistim. Biraz meşakkatli iş oluyor.

Buradan almak zor olursa, huba en yakin olduğu icin multimedya ekranı guc girisinden paralel cekilebilir. Bu da bi alternatif akim konusunda sorun olacagini sanmiyorum ama riski var tabiki.

Bu iş için orijinal sigorta numarası SC16’dır. Ben bütün baglantilarimi orijinal bicimde sigorta arkasindan almayi tercih etmistim. Biraz meşakkatli iş oluyor.

Buradan almak zor olursa, huba en yakin olduğu icin multimedya ekranı guc girisinden paralel cekilebilir. Bu da bi alternatif akim konusunda sorun olacagini sanmiyorum ama riski var tabiki.
Oğuz hocam şu kablo işimizi görürmü acaba?
https://tr.aliexpress.com/item/1005...ene:pcDetailBottomMoreOtherSeller|query_from:

Mantık olarak görür hocam. Ama direk bunu alın yapın diyemem. Renk cikislari bordo-yesil ve kahve-yesil olursa kesme bicme yapmazsiniz tam olur. Saticiya sorun elinde vardir kesin. Bir de 90 derece cikis yerine düz alın. Hubun takildigi kisim dar. 90 derece kablo cikisi sorun yaratabilir. Kablo boyu da ayrı bir konu. Uzun alirsaniz icerde dolastirmak gerekecek.
Benim tavsiyem kablo setini saticidan parca parca alin. Hubu da 2. El cikma alin. Benim alieksten aldigim hub bozuk cikmisti. Epey ugrasmistim üstünde. Sonra 2.el cikma almistim sorun çözülmüştü.

Arkadaşlar selamlar, uzun bir süredir retrofit işlerini bıraktım. İş hayatı, okul hayatı, evlilik hayatı, çoluk-çocuk derken kendime bile vakit bulamıyorum. 🙂
Elimde epeydir tuttuğum R bagaj kapağı var. Bunu düzgünce boyatıp takarım dedim ama bir türlü fırsat olmadı. Bir de boya işi gerçekten sıkıntılı bir iş. Titiz temiz yapan bir yer bulamadım desem yeridir.
Son olarak bunu araca takıp retrofit jubilesi yapmak istiyorum. Düzgün boyama için camın sökülmesi gerekiyor. Rengin tutması, boyanın kaliteli olması, boyanın kalın olmaması gerekiyor. Tüm bunlar olmalı ki orijinal hatasız kapagi cikarip bunu takayim birseye benzesin.

Varsa ankara da boyacı tavsiyeleriniz açığım. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_6325.jpeg
    IMG_6325.jpeg
    268.1 KB · Görüntüleme: 48
Konuyu baştan aşağı büyük zevk ile okudum, elinize emeğinize sağlık. Aracınızı ilanlarda görünce şaşırmıştım, şimdi ise hayretler içerisindeyim.
Bagaj kapağını mikron kalitede boyatmak istiyorsanız servisi tercih edebilirsiniz. Tungsten gri golfümün bagaj kapağını serviste değiştirmiştim. Hiçbir boya akıntısı, tozu vs. yok. Mikron değeri ise diğer parçalara çok yakın çıkıyor. Değişen olduğunu göz ile anlayamıyorlar. Vidalardaki anahtar izinden ve iç kısımdaki boyasız alandan anlıyorlar. Ben çok memnunum.

Arkadaşlar selamlar, uzun bir süredir retrofit işlerini bıraktım. İş hayatı, okul hayatı, evlilik hayatı, çoluk-çocuk derken kendime bile vakit bulamıyorum. 🙂
Elimde epeydir tuttuğum R bagaj kapağı var. Bunu düzgünce boyatıp takarım dedim ama bir türlü fırsat olmadı. Bir de boya işi gerçekten sıkıntılı bir iş. Titiz temiz yapan bir yer bulamadım desem yeridir.
Son olarak bunu araca takıp retrofit jubilesi yapmak istiyorum. Düzgün boyama için camın sökülmesi gerekiyor. Rengin tutması, boyanın kaliteli olması, boyanın kalın olmaması gerekiyor. Tüm bunlar olmalı ki orijinal hatasız kapagi cikarip bunu takayim birseye benzesin.

Varsa ankara da boyacı tavsiyeleriniz açığım. Teşekkürler.
Yetkili servise neden boyatmıyorsunuz. Rengi tek tutturabilen yetkili servis çünkü.

@ZaGani İvedik'te Yılmazer Oto Boya'ya gidin, Savaş abi Ankara'nın en iyilerindendir, kafanızda hiçbir soru işareti kalmaz.

Evet aliminyum parca kodu yok maalesef
golfte döküm kullanıyor passatta alüminyum..?
herhangi bir işlem yapmadan direk takılıyor dimi dostum.. yani biyerden temin etsek son nesil passat taşıyıcısı direk takabiliriz. ?
bide golf R'da da alüminyum sanırım.. gti da durum ne acaba.. ?

golfte döküm kullanıyor passatta alüminyum..?
herhangi bir işlem yapmadan direk takılıyor dimi dostum.. yani biyerden temin etsek son nesil passat taşıyıcısı direk takabiliriz. ?
bide golf R'da da alüminyum sanırım.. gti da durum ne acaba.. ?
Direk takamazsın. Senin aracindaki süspansiyon capi 50 mm buna uyan 55 mm. Benim aracta dcc oldugu icin piston capi 55 mm

Geri
Üst Alt