Golf 7'den Bmw 1 serisine geçilir mi?

41HU367

Üye
İsim
YLDRM41
Arkadaslar herkese iyigeceler
7 senedir buyuk keyifle kullandigim golf aracimi satip bmw 118 veya 116 d mplus araca gecmek istiyorum.dizel asla istemiyorum fakat benzinli bmw biraz gozumu korkutuyor.kendi aracim 1.2 tsi onun gibi yaksa gozum kapali alirim.bmw 1 serisi hakkinda olumlu olumsuz goruslerinize ihtayicim var.golf 8 audi a3 arasindan bmw yi tercih edicem.simdiden tesekkur ederim

Arkadaslar herkese iyigeceler
7 senedir buyuk keyifle kullandigim golf aracimi satip bmw 118 veya 116 d mplus araca gecmek istiyorum.dizel asla istemiyorum fakat benzinli bmw biraz gozumu korkutuyor.kendi aracim 1.2 tsi onun gibi yaksa gozum kapali alirim.bmw 1 serisi hakkinda olumlu olumsuz goruslerinize ihtayicim var.golf 8 audi a3 arasindan bmw yi tercih edicem.simdiden tesekkur ederim
Hocam ben olsam a3 tercih ederdim. Bu arada 7 senedir kullandığınız 1.2 golfünüzde ne gibi sorunlar yaşadınız

Sadece cam tavanin onleri soyuldu.baska hicbir sorunum yok.tamamen yatirim amacli alicam.hemde aracim yenilenmis olucak.bu arada aracim manuel gercekten imkanim olsa asla satmam hem ekonimik hem yoldada gayet iyi gidiyor.

Golf 8 yok sifir 2.el 1400 yaziolar.audi a3 begenmedim gosterge malzeme kalitesi golfun bile gerisinde.gonul ister 3 serisi ama butcem 1e yetiyor.

Tdi golften benzinli bmw1 e geçenin
Yakıtına katlanması gerekir.

Yeryüzünde icat edilmis en az yakan benzinli tsi dır.

30 ortalama hız tdi golf (benim araç)
Bunu yakarken

33 ortalama hızla bunu yakan 1.18 bmw ye binince yandım anam denir.

Dizel den benzinliye gececek biri tsi la anca eyvallah edebilir.

1.2 tsi golfden bmw1.16 disele kapora veren arkadaş 2 aydır bekliyor aracını ama ses seda yok (benzinden dizele örnegi bu da)
Screenshot_2023-01-13-22-09-53-617_com.whatsapp.jpgIMG_20230113_223035.jpg

Tdi golften benzinli bmw1 e geçenin
Yakıtına katlanması gerekir.

Yeryüzünde icat edilmis en az yakan benzinli tsi dır.

30 ortalama hız tdi golf (benim araç)
Bunu yakarken

33 ortalama hızla bunu yakan 1.18 bmw ye binince yandım anam denir.

Dizel den benzinliye gececek biri tsi la anca eyvallah edebilir.

1.2 tsi golfden bmw1.16 disele kapora veren arkadaş 2 aydır bekliyor aracını ama ses seda yok (benzinden dizele örnegi bu da)
Ekli dosyayı görüntüle 63083Ekli dosyayı görüntüle 63085
Dizele nisan dediler dedimya 2.el araclara sacmasapan fiyat yaziyorlar.keske arac olsada mavi renk bi rline alsam ama maalesef arac yok

Yani oda tercihlerim arasinda ama onunda sifiri yok.2.el ucmus ondada.ben su kadar solim benim kendi aracim a3 tende yeni golftende kaliteli.dedimya elime bi para gecti ve suanlik en mantikli is arac almak neredeyse her ay zam geliyor.iclerinde en erken bmw teslim tarihi verdi.hatta dizel icin mart ayina bile teslim edebileceklerini soylediler.

Hic 2.elle, al-satciyla, cakal bayilerle ugrasmayin, VAG grubundan da araba beklemeyin, gelmez, gelse bile cok sira var.

En iyisi BMW online, benim arkadas BMW 3 siparis verdi 2 aya aldi arabasini tertemiz, bende buradan almayi düsünüyorum, BMW bu sartlarda en namuslu-düzgün ticareti yapiyor

BMW online'dan arac rezerve edin, BMW 1 icin tahmini teslimat mayis, daha erken geliyor genellikle https://bmwnibul.bmw.com.tr/seriler

Hic 2.elle, al-satciyla, cakal bayilerle ugrasmayin, VAG grubundan da araba beklemeyin, gelmez, gelse bile cok sira var.

En iyisi BMW online, benim arkadas BMW 3 siparis verdi 2 aya aldi arabasini tertemiz, bende buradan almayi düsünüyorum, BMW bu sartlarda en namuslu-düzgün ticareti yapiyor

BMW online'dan arac rezerve edin, BMW 1 icin tahmini teslimat mayis, daha erken geliyor genellikle https://bmwnibul.bmw.com.tr/seriler
Banada cok cazip geldi.hemde istedigin araci kendin olusturuyorsun.vazgecen olursa oncelik de taniyorlarmis siradakilere.yarin bayiye gidip yuzyuze gorucegim.

Geri
Üst Alt