Golf 7'den Bmw 1 serisine geçilir mi?

Banada cok cazip geldi.hemde istedigin araci kendin olusturuyorsun.vazgecen olursa oncelik de taniyorlarmis siradakilere.yarin bayiye gidip yuzyuze gorucegim.

Bayiye gitmenize gerek yok, bayinin tek rolu arac teslmati, onlinedan tasarlayin, kaporayi ödeyin, sizden önce kapora vermis ama vazgecmis olanlar oluyor, renk-donanim hosunuza giderse daha erken alirsiniz

Bayiye gitmenize gerek yok, bayinin tek rolu arac teslmati, onlinedan tasarlayin, kaporayi ödeyin, sizden önce kapora vermis ama vazgecmis olanlar oluyor, renk-donanim hosunuza giderse daha erken alirsiniz
Bayiye test surusu yapmaya gidicem.gitmiskende sormak istediklerim var.servis fiyatlarini sorucam ozellikle

Selam hangi aracı seçersen şimdiden hayırlısı olsun.
Arkadaşımda BMW 118 vardı. Uzun yolda hem kullandım hemde çok gezdik. Motor olarak hantal ve çok yakıyor. (Golf7 benzinli ye göre) iç ve dış görünüş güzel yol tutuş iyi ama yolda çok derin olmayan bir çukurdan 80 - 90 km hız ile geçtim ön düzenden gelen sesten araba dağıldı sandim. (Hiç bir sıkıntı yoktu)
Ben BMW 118 almazdim. Tamamen benim fikrim.
Audi 3 ise bana golfe göre ic mekan daha dar geliyor. (Boy 1.90 ) Diğer kısımları arkadaşlar söylemiş onlara katılıyorum.
Golf8 bildiğimiz gibi
Bayi çıkışlı hangi aracı en kısa zamanda buluyorsan onu al kullan devamlı zam geliyor araçlara. Beğenmezsen bir süre sonra değiştirirsin.

Selam hangi aracı seçersen şimdiden hayırlısı olsun.
Arkadaşımda BMW 118 vardı. Uzun yolda hem kullandım hemde çok gezdik. Motor olarak hantal ve çok yakıyor. (Golf7 benzinli ye göre) iç ve dış görünüş güzel yol tutuş iyi ama yolda çok derin olmayan bir çukurdan 80 - 90 km hız ile geçtim ön düzenden gelen sesten araba dağıldı sandim. (Hiç bir sıkıntı yoktu)
Ben BMW 118 almazdim. Tamamen benim fikrim.
Audi 3 ise bana golfe göre ic mekan daha dar geliyor. (Boy 1.90 ) Diğer kısımları arkadaşlar söylemiş onlara katılıyorum.
Golf8 bildiğimiz gibi
Bayi çıkışlı hangi aracı en kısa zamanda buluyorsan onu al kullan devamlı zam geliyor araçlara. Beğenmezsen bir süre sonra değiştirirsin.
Audi ve golf motor olarak gercekten cok onde ben 1.5tsi tiquanda kullandim cok begendim .golfte kimbilir nasildir.normal sartlar olsa alacagim araba kesinlikle 1.5tsi rline golf olurdu.bmwyide alirsam kesin dizel alicam oyle gorunuyor.

Iki araba markasi varki cok farkli... Insana 2 kere muthis haz yasatir.

1. Nissan
2.Bmw

1.Haz : Aldigin zaman 2.Haz: Sattigin zaman...

Arkadaslar herkese iyigeceler
7 senedir buyuk keyifle kullandigim golf aracimi satip bmw 118 veya 116 d mplus araca gecmek istiyorum.dizel asla istemiyorum fakat benzinli bmw biraz gozumu korkutuyor.kendi aracim 1.2 tsi onun gibi yaksa gozum kapali alirim.bmw 1 serisi hakkinda olumlu olumsuz goruslerinize ihtayicim var.golf 8 audi a3 arasindan bmw yi tercih edicem.simdiden tesekkur ederim

Bmw için f20 kasa düşünüyorsanız. Daha önceki aracı f20 olan biri olarak söyleyebileceklerim

Golfün artıları:
Ses yalıtımı
Yakıt tüketimi
Problemsizlik
Parçaların ucuzluğu
Retrofitlerin ucuz olması
Orjinal ses sistemi daha iyi
İç mekan gözleri ve pratikliği yüksek
Arka koltuk diz mesafesi f20ye göre çok çok fazla

F20 artıları:
Sürüş dinamikleri
Şanzıman sorunsuzluğu
Yüksek süratte yol tutuşu
Makyajlı f20'nin standart led farı golfün çift j high farından daha fazla yolu gösteriyor
Dokunduğunuz yerler, direksiyon vites kolu vs daha kaliteli hissettiriyor
Makyjalı f20'nin En standart ekranı golf mib 2.5'tan daha akıcı çalışıyor

Golf iyi bir araç, f20 güzel bir araç özetle

F40 kasa için sorduysanız :) hiç bir fikrim yok, ama gerek motor konumlandırması, gerek şanzıman gerekte ön çekere geçildiği için gerçek +'larını kaybetti sürüş dinamiklerini beğenen kullanıcılar için.

İlave:

f40 kasada değişen motor konumui şanzıman ve arkadan itiş olmaması haliyle gelen kazançlar iç mekan kalitesine yansıdı diye konuşuldu hep. Muhtemelen kalite ve sessizlik olarak f20-golf arasındaki fark kapanmıştır

Son düzenleme:
Bugun bayiye gittim 1.16 olmadigindan 320i yi test ettim.gercekten mukemmel bi araba olmus.cok begendim.son kararim ptesi 100bin kapora verip 116 d mpaketi on siparis vericem.yorum yapan butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum.ALLAH herkesin gonlune gore hayirlisini versin

Vag dan benzinli (tsi)
Bmw den dizel
Tavsiyemiz deger görmüştür bu secimde sanırım.

Hayırlı olsun

Renk bu ise ? Şimdiden cilalı yıkamalarınızda ultra keyifler dileriz

Skyscraper grey (vag tungsten muadili)

Vag dan benzinli (tsi)
Bmw den dizel
Tavsiyemiz deger görmüştür bu secimde sanırım.

Hayırlı olsun

Renk bu ise ? Şimdiden cilalı yıkamalarınızda ultra keyifler dileriz

Skyscraper grey (vag tungsten muadili)

Tabikide sizlerin fikirleri cok degerli.renk mavi olucak☺

Ek:
Mk7 + mk7,5 golf sahipleri !!
Aracınızdaki ses sisteminin kıymetini bilin .(mk8 de hiç media sesi test etmedim)

Bmw1 deki standart ses sistemi resmen hikaye. (Mahalleye gelen domates biber patlıcancının hoparlör anons sisteminde baslar tizler midler daha iyi olabilir???)

Bu nedenle
Bmw siparişinize,

En azından Bu opsiyonu eklemeyi unutmayınız
Vergiler dahil 15.760

Harman isteyene 38500
IMG_20230114_182841.jpg

Son bilgilendirme

Bmw hifi yi ekleyince bile ulasacagınız ses kalitesi golf7 / 7,5 daki sesin aynısı.

Bakmayın bmw Hİ-Fi system dedigine

Anca Harman eklenirse golf 7 yi 7 kere tokatlama durumu olur.

Bmw Hifi yeterli bence

bizzat standart ve hifi test edilmistir.
kasım sonunda bizde arkadaşa bmw 1,16 siparişi gectik çünkü

1 kasa BMW golf ten sonra tatmin etmez kasa da çok eski içi küçük yakıt olarak ta 1.2 den çok fazla 10 lt. lerde gezersiniz ben bakmıştım ayrıca masraflı araç kasko değeri golften çok fazla

Kesinlikle harman kardon eklenecek.mavi renk.18 jant.bunlari kesin eklicem.yakit cok olacagi icin dizel almayi dusunuyorum.kaskoya gelince golfunki 5000tl allianz 60 hasarsizlikla bmw 10bini gecer
sanirim.

Zaten yeni 3 ve 5 le biraz toparladilar. Yoksa Tofas kalitesinde parcalara rastliyordunuz. Yeni 5 serisi bende vardi, onu kullaninca 3 e donup bakmazsiniz bile. Mercedes E serisinden acik ara daha konforlu. Efsane. Ama sehirici dert. Araba 5m nerdeyse. Hicbir arabada da Golfun ergonomisi yok bu net. Ne oldu? Eni sonu Golfe geri dondum :)
Bugun bayiye gittim 1.16 olmadigindan 320i yi test ettim.gercekten mukemmel bi araba olmus.cok begendim.son kararim ptesi 100bin kapora verip 116 d mpaketi on siparis vericem.yorum yapan butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum.ALLAH herkesin gonlune gore hayirlisini versin

Geri
Üst Alt