çok iyi olmuş...
Merhaba Ambiyans aydınlatma için gerekli malzemelerin parça kodları var mı ?
Malzemeleri servis yedek parçadan tedarik ettim. Kablo, Kodlama ve montaj bana ait oldu. Orada iki ışık var, biri saklama gözü diğer ise kablosuz şarj aydınlatması.
Merhabalar Metin Hocam. Evet oranın ledi ayrı. Numarası 5H0947145C diye geçiyor. Türkiye'de stok yok maalesef, bu sebeple yurt dışından gelmesini beklemen gerekecek. Montajı zor bir yerde kendin takmak istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 70883
Bu yeni kapağı takmadan önce kauçuk paspası çıkardıktan sonra Golf yazısının arkasına denk gelen yerde abi. Sana naçizane tavsiyem ise eğer ayak aydınlatma takacaksan hepsini birlikte montaja git. Aşağıda 3 numaralı parça.
Ekli dosyayı görüntüle 70884
Ekli dosyayı görüntüle 70886
Ekli dosyayı görüntüle 70885
Ben otomatik vites tuş takımını sökerek takabildim. Keyifli bir yerde, baya ter dökmüştüm.
Ekli dosyayı görüntüle 70887
Yaşlanıyorsun.... Benim buradan tanıdığım Metin hoca yaptırır bu işi.....Çok güzel ama ben üstteki ile idare ederim
Yaşlanıyorsun.... Benim buradan tanıdığım Metin hoca yaptırır bu işi.....
Abicim merhaba… ankaradayım… bende yaptırmak istiyorum, yardımcı olur musun banamalesef kodlayamadım ama ayak aydınlatmasının kontrol chipini söküp konsol cebine takıp çalıştırabildim.Ekli dosyayı görüntüle 64155Ekli dosyayı görüntüle 64156
Bunun için ekstra bir tesisat gerektimi.. yoksa soket bağlantısı hazır mıydı ?Evet bu ambiyans uygulamasını yapacağız...
Herşeyimiz hazır...
Ekli dosyayı görüntüle 63747
Benim araçtaki yer bu şekilde sağolun sizlerden destek alarak neyin ne olduğunu daha net görmüş oldum...
Ekli dosyayı görüntüle 63748
@cenkkoroglu tekrar tşk ederim fotoğraf için...
Ekli dosyayı görüntüle 63749
Genel olarak görüntü bu...
Ekli dosyayı görüntüle 63750
@yükselen elektronik sayesinde parça numaralarını tespit ettik ve @İlker34 desteği ile siparişimizi verdik... Ürünler gelince montaja başlayacağız bende zaten ayak ambiyans var oradan paralel alıp çalışacağım olursa, olmaz ise direk bağlayacağım...
Ekli dosyayı görüntüle 63751
Ekli dosyayı görüntüle 63912
Ekli dosyayı görüntüle 63917
Ekli dosyayı görüntüle 63918
Bunun için ekstra bir tesisat gerektimi.. yoksa soket bağlantısı hazır mıydı ?