Doom3farcry
Üye
- İsim
- Atakan
- Araç
- Golf 5 1.4 TSI
Üstat o detayi bilmiyordum sağ olasin. Ben 190 k km oldugum icin tam emin olmamakla beraber 10w 40 koyduğunu düşünüyorum Bosch car ın. O zaman kalın yağ bana daha uygun diyebilir miyiz 5 30 yerine 10 40 mi düşünmeli miyim acaba?Bir çok yağ seçici uygulama ilk 100/150k sonrası bir üst kalınlıkta yağ öneriyor. Yet serviste her gelene 5w30 koyuyor varil ne gelirse vs.. iş görür mü görür ama ömürden gidiyor.
Filtre de Mann ve Mahle en iyi iki marka Mann da piyasanın yarısından fazlası sahte sık sık baskın yapılıyor. Merdiven altı üretimi çok, Filtron Bosch dan iyi fiyat performans açısından.
10w40 yağlar genelde yarı sentetik kalın sınıfında 2005 ve öncesi araçlara uygun ..
Bütçe uygun olursa Mann yağ, hava, poleni alın shell istasyonlarından yağı aldığınızda işçilik almıyorlar. ( Ustaya bir miktar .....)
Shell istasyonları yağları herhangi bir yerden alamaz yakıtı ve perakende aldığınız tüm ürünler shell markasının sorumluluğunda istasyonu kapatırlar. Girişi belli satılan ürün belli otomasyon yakıtından satılan iğneye kadar kontrol ediliyor.
Kullandıkları filtrelere bir şey diyemem eksikleri o bence,, Yağları ve antifrizleri güzel filtreler vasat.
Hava ve poleni takarsınız çok kolay .
Ekli dosyayı görüntüle 64463
2005 oncesi araclara daha uygun demissiniz 2009 um ben, hangi kalınlıktaki yağı tercih etmeliyim emin olamadim su an.
Sağ olasin hocam şu Shell olayi iyiymis ustaya bir miktar ateşleriz bosch car a 600 işçilik 400 de kdv bayilincaya kadar
Mann bu işin nirvanasi diyebilir miyiz o zaman filtrelerde?
Öyleyse çok tuzlu değilse filtreleri Mann dan bakayim üstat hem de icime sinmis olsun.