Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Arkadaşlar haberler pek iyi değil. St ile telefondaydım biraz önce. Artık kanka olduk. Evet yeni bir zam söylentisi mevcut. Evet bir ayda ikinci kez. Daha önce de olmuştu. Ben tek zam ile atlatırım diyordum ama şu an belirsizlik sürüyor. Bir aksilik olmazsa 25 i sabah 07.de araçlar limanda olacak. Doğuş gümrük işini diğer bayilerden bir bazenmiki gün önce tamamlıyor. Genelde bir hatta yarım gün sürüyor. Bu nedenle 26 sı gümrük işi bitiyor. Şans yaver gider de insaflı olurlarsa 27-28 de faturalandırılacak mevcut 5 Nisan fiyatlarıyla. 3,5 lik bir zam söz konusu ve bu zam kur nedeniyle olan bir güncelleme değil. Fabrika ve nakliye fiyatları artmış maalesef. Zammın sebebi bu. En azından bana gelen duyumlar bunlar. Bana gelecek olan da opsiyonlu dolu bir Passat. En az 50 lira bana hayırlı uğurlu olacak sanırım. Totem mi yaparız ne yaparız bilmiyorum ama şu zam olmadan arabayı alırsak birilerini çok güzel sevindireceğim. Bendeki son güncellemeler saat 17.00 itibariye böyle.
hocam duyumlarımız eşleşiyor maalesef, söylediklerinize harfiyen katılıyorum inşallah diyelim inşallah bir zam daha yemeden atlatırız. hakkımızda hayırlısı olsun.

İnşallah Enes Hocam ama inan hiç umudum kalmadı yani gelse de artık seçimdi dövizdi tam bir karambolun ortasına düşcek, çünkü elimdeki arabayı da satmadım daha. Elimdeki arabada yüksek model passat ve alacağımla fiyatları çok yakın yani paranın %90 ı ordan gelecek ama meblağ fazla olunca kolayda satılmıyor tabi, ha deyince satamam ama önceden satmaya da cesaretim yok büyük risk şu an. Nasıl ayarlıycam bende bilmiyorum psikiilojim bozuldu valla
Hocam hiç dert etmeyin. Arabanızı satmadıysanız en karlı sizsiniz. O kadar hızlı satılıyor ki tarif edemem. Ben de bayramdan hemen önce devrini verdim. Akşam yayınladım ertesi gün gitti araç. Yeter ki doğru fiyat olsun.

Acaba diyorum ST lere filan özellikle bilgi mi verildi? Hani müşterilerinizi arayın, zam korkusunu aşılayın, kimse bekletmesin hemen paraları yatırsınlar filan diye? İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. Birkaç gün bekleyip ay başı her zaman olduğu gibi zam açıklayamazlar mıydı? Gerçi lojistik sektöründe söz sahibi büyük bir firmada çalışan bir arkadaşımla da görüştüm. Çok ciddi bir artış olmuş sanırım. Kendi ceplerinden karşılamak istemeyeceklerine göre bize iletecekler...

Hocam hiç dert etmeyin. Arabanızı satmadıysanız en karlı sizsiniz. O kadar hızlı satılıyor ki tarif edemem. Ben de bayramdan hemen önce devrini verdim. Akşam yayınladım ertesi gün gitti araç. Yeter ki doğru fiyat olsun.

bayiden araç bulmak ayrı bir dert , elindeki aracı satmak ayrı bir dert , sipariş edilen aracı beklemek ayrı bir dert

baya sıkıntılı süreç

Bayii aradı bu boya seramik kaplama vs faydalı mı nedir bu

Düz
Bayii aradı bu boya seramik kaplama vs faydalı mı nedir bu
Düzgün yapılırsa faydalı. Bayiilerde yapılan (işini düzgün yapanları tenzih ederim) en ucuz ve en kötü işçilikli olan oluyor genelde. Para tuzağı yani. Üç liralık işe 103 lira demenin Türkçesi yani. Mümkünse uzak durun ve düzgün bir yere yaptırın. 3-5 yıl garantili olanları var. Çok derin mevzular. Detailing başlıklarını takip edin hocam. Oldukça faydalı bilgiler var.

Ne günlere kaldık her şey para,para var mı diye soran var mı delirecem yeminle

Satış temsilcilerinin bizden fazla bildiği bir konu yok. Mart ayı icinde zam zam dediler. O ay pas geçti. İçinizi rahat tutun. İnşallah araçlarınızı zamsız alacaksınız.

Avekten araç alıpta bu işleme para ödeyen var mı içimizde?

Satış temsilcilerinin bizden fazla bildiği bir konu yok. Mart ayı icinde zam zam dediler. O ay pas geçti. İçinizi rahat tutun. İnşallah araçlarınızı zamsız alacaksınız.
Umarım öyle olur. Kaç aydır maddi manevi sarsıldık. Ben ki dükkanım yansa ceketimi alır çıkarım rahat insanım. Ben bile stres yaptım. O farkı gözümü kırpmadan düzgün bir hayır kurumuna bağışlarım ama saçma sebeplerden ödemek zorunda kalmak dokunuyor.

Geri
Üst Alt