Sıfır Araç Teslimat Süreleri

hocam ben şahsen sizin bilgi güncellemenizin olmadığını düşünüyorum, bir gün pat diye bir gemide çıkabilir :)
İnşallah Enes Hocam ama inan hiç umudum kalmadı yani gelse de artık seçimdi dövizdi tam bir karambolun ortasına düşcek, çünkü elimdeki arabayı da satmadım daha. Elimdeki arabada yüksek model passat ve alacağımla fiyatları çok yakın yani paranın %90 ı ordan gelecek ama meblağ fazla olunca kolayda satılmıyor tabi, ha deyince satamam ama önceden satmaya da cesaretim yok büyük risk şu an. Nasıl ayarlıycam bende bilmiyorum psikiilojim bozuldu valla

İnşallah Enes Hocam ama inan hiç umudum kalmadı yani gelse de artık seçimdi dövizdi tam bir karambolun ortasına düşcek, çünkü elimdeki arabayı da satmadım daha. Elimdeki arabada yüksek model passat ve alacağımla fiyatları çok yakın yani paranın %90 ı ordan gelecek ama meblağ fazla olunca kolayda satılmıyor tabi, ha deyince satamam ama önceden satmaya da cesaretim yok büyük risk şu an. Nasıl ayarlıycam bende bilmiyorum psikiilojim bozuldu valla
hocam maalesef bir kaosun ortasındayız bu belirsizlik insanı baya yoruyor hırpalıyor, maalesef şartlar böyle... inşallah her şey düzelir bir an önce, ben çok yoruldum bu süreçte çok stresli bir işmiş...

Ben artik şöyle oldugunu dusunmeye basladim. Beyaz golf var mesela. Ona birden fazla siparis aciyorlar. Onceligi olan isini çözen aliyor. Ne sase ne motor bilgisi veriyorlar. Sirayla uretildikce aciliyete, araya adam sokmaya gore veriyorlar. Benden sonra siparişi açılanlar aldilar araçlarını. Biz hala bekliyoruz. Hic siparis acildiktan sonra sase motor no isteyen oldu mu?

Üretim planlamada olusuyor sanırım sonrasında vermeleri gerekiyor motor no şase no yu.

Evrak işlemlerini hallettim Bursa doğuş cuma gününe kadar faturayı kesicem dedi at mayıs ilk haftası teslim

Hayırlı olsun hocam evrak işleri neler bilgi verir misiniz

merhabalar,
ST ile görüştüm,
26 Nisan gümrüğe gelecek,
27 Nisan fiyatı belli olacak,
28 Nisan faturasını keseriz dedi.
bilginize,

Geri
Üst Alt