Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Kasıtlı bekleyeceklerini zannetmiyorum. Öyle olsa bu araçları adımıza opsiyonlamazlardı. Bekletir dururlardı. Şuanda limanlarda sorun yaşanıyor. Normalde 2-3 haftada bitecek liman işleri daha uzun sürüyor tahminim.

İlandaki araçların birçoğu seramik kaplamalı vesaire. Bu aksesuarları yaptırmayı kabul etmen gerekiyor. Onu da ayrı faturalandırıyorlar
Kredi için soruyorum hocam araç için ayrı aksesuar için ayrı mı fatura kesiliyor?

Kredi için soruyorum hocam araç için ayrı aksesuar için ayrı mı fatura kesiliyor?
Anladım hocam ona cevap vermek istedim. Krediyi etkilemiyor. Bende bu sekilde alıyorum. Onun icin taksitlendirmeyi ayrı bile yapıyorlar kkartına. Hani aracı alıyosun sonra paspas alıyomuşsun gibi ayrı fatura kesiyorlar

Bayi ay sonu yada en geç mayıs ilk haftası gelir dedi benim arac için. Ama halen liman sevkiyatında görünüyor. Detaylı bilgisi olan var mı? Yada bu durumda bekleyen

bende bekliyorum hala üretim aşamasında görünüyor benimki, 1 ayı geçti. Tiguan araç

29 ocak üretim günü
4 şubat üretim sonu ve limana sevk
Status halen limana sevk. Gidip sırtlansam getirmiştim şimdiye.

29 ocak üretim günü
4 şubat üretim sonu ve limana sevk
Status halen limana sevk. Gidip sırtlansam getirmiştim şimdiye.
hocam şükret bence en azından limana sevk aşamasına geçmiş sonraki gemiye yüklerler büyük ihtimalle, çünkü burdaki bir çok arkadaşın limana sevk aşamasından direkt gemi üzerinde aşamasına geçti. Benimki 40 gündür hala üretim aşaması fabrikada bekliyor yani ilk gemiye binme şansı hala yok

Eyvallah öyle beklicez mecbur, senin satış temsilcin konuyla ilgili bişey demiyor mu peki. Bendeki siparişle üretim zaten uzun zamandır olmuyor gibisinden bişeyden bahsetmişti.

hocam şükret bence en azından limana sevk aşamasına geçmiş sonraki gemiye yüklerler büyük ihtimalle, çünkü burdaki bir çok arkadaşın limana sevk aşamasından direkt gemi üzerinde aşamasına geçti. Benimki 40 gündür hala üretim aşaması fabrikada bekliyor yani ilk gemiye binme şansı hala yok
hocam ben şahsen sizin bilgi güncellemenizin olmadığını düşünüyorum, bir gün pat diye bir gemide çıkabilir :)

ST lere güvenim hiç kalmadı açıkcası. En başta limanda bekliyor diyordu şimdi üretim sahasında diyor, hatta geçen hafta gemiye yükleme olunca seninkide o gemide demişti o derece yani, atıyor yani belli. Yine eldeki en gerçekçi bilgi galiba uygulamadaki bilgi.

Geri
Üst Alt