GolfWolf09
Üye
Aksesuar adı altında isteniyor. Liste fiyatını etkilemiyor o.Hocam araç liste fiyatı belli üstüne ekstra para isteyenler açıktan mı istiyor faturaya yansımıyor mu?
Aksesuar adı altında isteniyor. Liste fiyatını etkilemiyor o.Hocam araç liste fiyatı belli üstüne ekstra para isteyenler açıktan mı istiyor faturaya yansımıyor mu?
İlandaki araçların birçoğu seramik kaplamalı vesaire. Bu aksesuarları yaptırmayı kabul etmen gerekiyor. Onu da ayrı faturalandırıyorlarBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
Kredi için soruyorum hocam araç için ayrı aksesuar için ayrı mı fatura kesiliyor?İlandaki araçların birçoğu seramik kaplamalı vesaire. Bu aksesuarları yaptırmayı kabul etmen gerekiyor. Onu da ayrı faturalandırıyorlar
Anladım hocam ona cevap vermek istedim. Krediyi etkilemiyor. Bende bu sekilde alıyorum. Onun icin taksitlendirmeyi ayrı bile yapıyorlar kkartına. Hani aracı alıyosun sonra paspas alıyomuşsun gibi ayrı fatura kesiyorlarKredi için soruyorum hocam araç için ayrı aksesuar için ayrı mı fatura kesiliyor?
Anladım teşekkürlerAnladım hocam ona cevap vermek istedim. Krediyi etkilemiyor. Bende bu sekilde alıyorum. Onun icin taksitlendirmeyi ayrı bile yapıyorlar kkartına. Hani aracı alıyosun sonra paspas alıyomuşsun gibi ayrı fatura kesiyorlar
onu bayi ayrıca faturalıyor. yani Avek öyle yapmıştı. Elden hiç para vermedim ben.Hocam araç liste fiyatı belli üstüne ekstra para isteyenler açıktan mı istiyor faturaya yansımıyor mu?
Ben varım hocam manuel golf, limana sev, 28 subattan beri...Bayi ay sonu yada en geç mayıs ilk haftası gelir dedi benim arac için. Ama halen liman sevkiyatında görünüyor. Detaylı bilgisi olan var mı? Yada bu durumda bekleyen
hocam şükret bence en azından limana sevk aşamasına geçmiş sonraki gemiye yüklerler büyük ihtimalle, çünkü burdaki bir çok arkadaşın limana sevk aşamasından direkt gemi üzerinde aşamasına geçti. Benimki 40 gündür hala üretim aşaması fabrikada bekliyor yani ilk gemiye binme şansı hala yok29 ocak üretim günü
4 şubat üretim sonu ve limana sevk
Status halen limana sevk. Gidip sırtlansam getirmiştim şimdiye.
hocam ben şahsen sizin bilgi güncellemenizin olmadığını düşünüyorum, bir gün pat diye bir gemide çıkabilirhocam şükret bence en azından limana sevk aşamasına geçmiş sonraki gemiye yüklerler büyük ihtimalle, çünkü burdaki bir çok arkadaşın limana sevk aşamasından direkt gemi üzerinde aşamasına geçti. Benimki 40 gündür hala üretim aşaması fabrikada bekliyor yani ilk gemiye binme şansı hala yok