25 varışlı gemide benim araç sizin?@Cpt_33 hocam sizin araç geldi mi ?
Arkadaşlar merhaba 7 Nisan da aracın üretimi tamamlanmış, Şu an fabrikadan yola çıkarılma durumunda diye bildirim aldım. O tarihten sonra da st bana benden haber bekleyin büyük ihtimalle 21 inde varacak gemi var onda olur dedi. Ama haber vermedi sizin öngörünüz nedir
Hocam bildirimi nerden aldınız?Arkadaşlar merhaba 7 Nisan da aracın üretimi tamamlanmış, Şu an fabrikadan yola çıkarılma durumunda diye bildirim aldım. O tarihten sonra da st bana benden haber bekleyin büyük ihtimalle 21 inde varacak gemi var onda olur dedi. Ama haber vermedi sizin öngörünüz nedir
Emin miyiz Hocam, marttan beri gemiye binmemesi enteresan. Depo süreçleri zarar oluşturur bu şirketlere. Enteresan geldiHocam bizim araçlar mart ayında üretildi henüz gelmedi size tavsiyem st ile görüşmeniz eğer gemideyse zaten görüntüleyebiliyorlar.
3 aydir bekliyoruz, alamiyoruz. Aramıza hosgeldin.Emin miyiz Hocam, marttan beri gemiye binmemesi enteresan. Depo süreçleri zarar oluşturur bu şirketlere. Enteresan geldi
sizin uygulamada ne görünüyor durumu?Emin miyiz Hocam, marttan beri gemiye binmemesi enteresan. Depo süreçleri zarar oluşturur bu şirketlere. Enteresan geldi