Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bugün 4448924 u aradım. Anlattim uzun uzun durumu, malesef güncel gelişme yok.
Stok kontrolu yapti, o da yok.
Gemiye yüklenen ve gelmekte olan 3 adet golf manuel olduğunu iletti.

Benim umudum iyice gitti arabayıda ilandan kaldırdım zaten satmanın bi alemi yok belli oldu. Benimki hala üretim aşamsında görünüyor daha limana transfer sürecinde bile değil. Arabası gemide olan arkadaşlardan durumu üretim aşamasında görünen var mıydı hiç?

Gemi Cebelitarık’ta ayın 25 i Dilovası’nda olacak gözüküyor ama ben wolsvagenden zam bekliyorum çünkü döviz durmuyor

Araç bekleyenlere sabır dilerim.
İş iyiden iyiye şuna dönmeye başladı;

Arkadaşlar merhaba 7 Nisan da aracın üretimi tamamlanmış, Şu an fabrikadan yola çıkarılma durumunda diye bildirim aldım. O tarihten sonra da st bana benden haber bekleyin büyük ihtimalle 21 inde varacak gemi var onda olur dedi. Ama haber vermedi sizin öngörünüz nedir

Hocam bizim araçlar mart ayında üretildi henüz gelmedi size tavsiyem st ile görüşmeniz eğer gemideyse zaten görüntüleyebiliyorlar.
Arkadaşlar merhaba 7 Nisan da aracın üretimi tamamlanmış, Şu an fabrikadan yola çıkarılma durumunda diye bildirim aldım. O tarihten sonra da st bana benden haber bekleyin büyük ihtimalle 21 inde varacak gemi var onda olur dedi. Ama haber vermedi sizin öngörünüz nedir

Hocam bildirimi nerden aldınız?

Tanıdık bir dogus calısanına sordum o bildirim gönderdi mesajla. Ama asıl konu bu süreç uzar mı tecribeleri olanlar paylaşırsa mutlu olurum

Hocam bizim araçlar mart ayında üretildi henüz gelmedi size tavsiyem st ile görüşmeniz eğer gemideyse zaten görüntüleyebiliyorlar.
Emin miyiz Hocam, marttan beri gemiye binmemesi enteresan. Depo süreçleri zarar oluşturur bu şirketlere. Enteresan geldi

Geri
Üst Alt