Yaklaşık 40-50 gün bekleyenler araçları gemi de şuan. Siz ne zaman sipariş etmiştiniz ?Arkadaşlar tiguan beleyip de gemi üzerinde görünen var mı?
21 martta sipariş etmiştim ettiğim gün üretim aşamasında görünüyordu hala aynı görünüyorYaklaşık 40-50 gün bekleyenler araçları gemi de şuan. Siz ne zaman sipariş etmiştiniz ?
Ne zamandi siparis tarihiniz ve numaraniz, benim de 40 50 gun oldu ama ses yokBenimki de gemi üzerinde görünüyor
Bazı araçlar kalmış Dağhan Hocam belli. Sipariş nosu benden daha sonra olan arkadaşşın passatı gemi üzerinde benimki hala üretim aşamasında. ST yide tekrar darlattım öğrendi evet yüklenmemiş benim araç artık sonraki gemiyi beklicez. Yani uygulamada doğru görünüyor anlaşılan.Ne zamandi siparis tarihiniz ve numaraniz, benim de 40 50 gun oldu ama ses yok
Cok ilginç ama, zam yersek afedersin mi diyecekler? Buradan bi şikayet kaydi falan yol izlesek mi acaba, gerci ne değişecekBazı araçlar kalmış Dağhan Hocam belli. Sipariş nosu benden daha sonra olan arkadaşşın passatı gemi üzerinde benimki hala üretim aşamasında. ST yide tekrar darlattım öğrendi evet yüklenmemiş benim araç artık sonraki gemiyi beklicez. Yani uygulamada doğru görünüyor anlaşılan.
7mart sipariş tarihi 20lik başlıyorNe zamandi siparis tarihiniz ve numaraniz, benim de 40 50 gun oldu ama ses yok
Olayın sipariş no ile alakası olmadığı kesin çünkü arkadaşımınki gemide şu an sip no benden sonra ama benimki binmedi gemiye7mart sipariş tarihi 20lik başlıyor
Arac nedir hocam sizin golf passat trocBenım araç Pelagic Pırahanha isimli gemide 25 inde tr de olması bekleniyor umarım zam gelmez Tüm arkadaşlara hayırlı olsun
Zam gelmeden alabiliriz umarım. Siz satmış mıydınız hocam aracınızı? Ben satmamıştım. Bayram önü biraz zor olacak. Gerçi emsali en ucuz ilandan 35 bin filan aşağısına yazdım ama ne olur bilmiyorum.Benimde gemide sipariş vereli 2 hafta oldu araç variant herkese hayırlı olsun
Hayırlı olsun o halde. Ben biraz uygun yazdım sanırım. Dün geceden beri ne telefon sustu ne mesajlar. Fiyatta sürekli bir şeyler yap diyorlardı. bin lira bile olsa yap diye çok kafamı ütülediler. En son biri bu sabah yine aradı tamam dedi, yoldan gelecekmiş, sabah vereceğiz devrini bir aksilik olmazsa.ben sattım hocam aracımı