Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Arkadaşlar tiguan beleyip de gemi üzerinde görünen var mı?

Ne zamandi siparis tarihiniz ve numaraniz, benim de 40 50 gun oldu ama ses yok
Bazı araçlar kalmış Dağhan Hocam belli. Sipariş nosu benden daha sonra olan arkadaşşın passatı gemi üzerinde benimki hala üretim aşamasında. ST yide tekrar darlattım öğrendi evet yüklenmemiş benim araç artık sonraki gemiyi beklicez. Yani uygulamada doğru görünüyor anlaşılan.

Bazı araçlar kalmış Dağhan Hocam belli. Sipariş nosu benden daha sonra olan arkadaşşın passatı gemi üzerinde benimki hala üretim aşamasında. ST yide tekrar darlattım öğrendi evet yüklenmemiş benim araç artık sonraki gemiyi beklicez. Yani uygulamada doğru görünüyor anlaşılan.
Cok ilginç ama, zam yersek afedersin mi diyecekler? Buradan bi şikayet kaydi falan yol izlesek mi acaba, gerci ne değişecek

Benimde gemide sipariş vereli 2 hafta oldu araç variant herkese hayırlı olsun
Zam gelmeden alabiliriz umarım. Siz satmış mıydınız hocam aracınızı? Ben satmamıştım. Bayram önü biraz zor olacak. Gerçi emsali en ucuz ilandan 35 bin filan aşağısına yazdım ama ne olur bilmiyorum.

ben sattım hocam aracımı
Hayırlı olsun o halde. Ben biraz uygun yazdım sanırım. Dün geceden beri ne telefon sustu ne mesajlar. Fiyatta sürekli bir şeyler yap diyorlardı. bin lira bile olsa yap diye çok kafamı ütülediler. En son biri bu sabah yine aradı tamam dedi, yoldan gelecekmiş, sabah vereceğiz devrini bir aksilik olmazsa.

Geri
Üst Alt