Mavincan
Yeni Üye
Evet. 1247 küsürdü, 1278 küsür oldu zamdan sonra. euro çok arttı inşallah zam gelmez filan dedi st.Hocam fiyatl ilgili bilgi verdiler mi?
Evet. 1247 küsürdü, 1278 küsür oldu zamdan sonra. euro çok arttı inşallah zam gelmez filan dedi st.Hocam fiyatl ilgili bilgi verdiler mi?
Yok hocam. Passat. 16 mart tı sanırım benim sipariş. açıldığında üretimi bitmişti.Hocam golf degil mi sizin de?
Bir de ne zaman sipariş açılmıştı?
hocam hocam çok şükür benim de gemi üzerinde gözüküyor. st telagit pirana gibi bir gemi söyledi ben gemiyi bullamadım sizin bir fikriniz var mı.Enes hocam nerdesin ya olaylar olaylar sabah sabah
koperde şu an neptune Iliad yükleniyor. büyük ihtimalle odur.Gözümüz aydın arkadaşlar, gemi ismi öğrendiniz mi
hocam st farklı yeni bir gemiden bahsetti gemiyi bulamadım ayrıca koper da city of oslo da var hemde bu gemi trieste limanına da uğradı bu olma ihtimali illiad daha yüksek ama st farklı bir gemi söylüyorkoperde şu an neptune Iliad yükleniyor. büyük ihtimalle odur.
Tiguanlar da da aynı durum mevcut ..Golf icin belirli bi parti takili kalmis, ay sonu bi ihtimal dendi. 2 farkı bayiden teyit ettim. Beklemeye devam.
Evet hocamZam gelmişti hocam tekrardan mı gelecekmiş?
Özel üretim de var standart üretimler de varmış hocam ancak hepsinin alıcısı belliymiş. Siparişinden vazgeçen olursa yerine ancak öyle satıyorlarmış.Bu gemi ile gelicek araçların hepsi özel üretilmiş araçlar mıdır ? Yoksa boşta olan kaporası alınmamış araç da var mıdır?