Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Enes hocam nerdesin ya olaylar olaylar sabah sabah:)
hocam hocam çok şükür benim de gemi üzerinde gözüküyor. st telagit pirana gibi bir gemi söyledi ben gemiyi bullamadım sizin bir fikriniz var mı.
hocam bu arada nacizane tavsiyem aracın gemide olduğunu teyit etmeden aracınızı satmayın, yoksa bizim gibi sürünürsünüz :)

koperde şu an neptune Iliad yükleniyor. büyük ihtimalle odur.
hocam st farklı yeni bir gemiden bahsetti gemiyi bulamadım ayrıca koper da city of oslo da var hemde bu gemi trieste limanına da uğradı bu olma ihtimali illiad daha yüksek ama st farklı bir gemi söylüyor

Golf icin belirli bi parti takili kalmis, ay sonu bi ihtimal dendi. 2 farkı bayiden teyit ettim. Beklemeye devam.

dostlar ne trieste ne koper araçlar emden den yüklenmiş bize fabrika sahasında demelerine şaşmamalı emdende fabrikaanın kendi limanı var sanırım dedikleri fabrika sahası burası.

Biraz önce ST aradı. Geminin 27.04.2024 de İstanbul’a yanaşacağını söyledi. 2 günde teslim ederiz dedi. Cümleten hayırlı olsun. Zamsız almak nasip etsin :D

Bu gemi ile gelicek araçların hepsi özel üretilmiş araçlar mıdır ? Yoksa boşta olan kaporası alınmamış araç da var mıdır?

Bu gemi ile gelicek araçların hepsi özel üretilmiş araçlar mıdır ? Yoksa boşta olan kaporası alınmamış araç da var mıdır?
Özel üretim de var standart üretimler de varmış hocam ancak hepsinin alıcısı belliymiş. Siparişinden vazgeçen olursa yerine ancak öyle satıyorlarmış.

Benım araç Pelagic Pırahanha isimli gemide 25 inde tr de olması bekleniyor umarım zam gelmez Tüm arkadaşlara hayırlı olsun

Geri
Üst Alt