Sıfır Araç Teslimat Süreleri

@arf7575 hocam şimdi Vessel finders arrivals bölümünde city of Oslo var bu sabah koper da görmüştüm. Ama bu gemiye girdiğimde farklı bir limanda gözüküyor denizcilik sektöründe olduğunuz için soruyorum bu gözüken liman triestenin şubesi felan mı (bilemedim çiğ köfteci dükkanı gibi şube dedim affola :) )

@arf7575 hocam şimdi Vessel finders arrivals bölümünde city of Oslo var bu sabah koper da görmüştüm. Ama bu gemiye girdiğimde farklı bir limanda gözüküyor denizcilik sektöründe olduğunuz için soruyorum bu gözüken liman triestenin şubesi felan mı (bilemedim çiğ köfteci dükkanı gibi şube dedim affola :) )
Yok Enes hocam o Vessel finders güncellemesindendir bende bakıyordum o gemiye açıkçası ama ben marine traffic den bakıyor orda normal göründü hep.
Selamlar Arif

Yok mu bir gelişme
yok hocam bende maalesef bi duyum vs. zaten hafta içleri olmuyor hiç:) Güncel durumda şu koperde bağlı neptune iliad var bakalım yarın kalkar büyük ihtimalle rotası diloavsı olursa ben sordururum ST ye. VW e gelen arabaları görebiliyor eğer gemide ise. Bir de koper açıkcalarında demirli bir tane daha araç gemisi var ama ne zaman yanaşacak kopere henüz bilgi girmemişler.

Günaydın ,
Arkadaşlar size sevdindirici haberim var araçlarınız 25 gemisinde hemen kontr Ettirin

limanda sevk olarak görünen arkadaşın passatı bugün gemi üzerinde görünüyor

25 nisan Türkiye de olma tarihi satış temsilci arkadaşlarınızla görüşün sistemden kontrol etsinler.

Benimki gemi üzerinde aşamasında gözüküyor 25 inde tr de olur dedi st . İnş herkesinki geliyordur

Son düzenleme:
vay arkadaş benimki hala üretim aşamasında görünüyor:(

Limana sevk görünüyor uygulamada hala. St ye yazdim cevap bekliyorum. Siz uygulamada ne görüyorsunuz?

Geri
Üst Alt