Kafamı karıştıran pek çok şey var. Ne gündem ne ekonomi öngörülebilir değil. Tek tesellim aracımı henüz satmamış olmak. Gerçi bir milyon tl para bugün aylık 22 bin lira faiz getirisi sunuyor. Kurların oynaklığı fazla rahatsız ediyor. Bugün dolar 19.41 e kadar çıktı. Daha ne olur bilmiyorum. Yeni araçların hala ufukta görünmüyor olması zaten yeterince can sıkıcı. İşime odaklanmaya çalışıyorum ki garip bir şekilde işlerim arttı. (muhtemelen piyasada fiyat güncellemesi yapmadığım için tercih sebebi oluyor) İşimi yapmaya çalışırken aklımda zibilyon tane tilki dolaşıyor. İkinci el piyasası saçma sapan bir hareket içinde. Hem durgunluk var hem fiyatlar aşırı yükseliyor. Bankalar kredi vermek konusunda isteksiz. Ne kadar saçma bir dönemdeyiz....
Yeni araç gemiye binse, üçe beşe bakmadan aracımı satsam, üstüne hazırda beklettiğim parayı ödeyip çıksam şu garabet döngüden... İçim çok huzursuz arkadaşlar. Normal hayatıma dönmek istiyorum. Sanırım bu süreçte anlaşılır bir istek... Bu kadar belirsiz bir ortamda bıçak üzerinde yürümekten çok yoruldum.