Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Arkadaşlar doğuş 444 dü arayan oldu mu bugün müşteri temsilcisi gemiye yüklenmeyi bekliyor gibi bir şey söyledi
ben aradım az önce. Üretim sahasında diyor yani uygulama ile aynı :( satış temsilcimde limanda diyordu değişen bi şey yok yani hiç bir yerde

Artık iyice ümidi kestik galiba bugün kimsede aksiyon yok

Onyx ace limanda yükleme yapılıyor inşallah wolsvagendir

4448924 u aradım şimdi. Uzun uzun konuştuk . Türkiye geneli mevcut hazır stok durumuna da baktı ama malesef yok. Bizim araçlar intransfer görünüyormus. Yine belirsizlik hali devam.

Kafamı karıştıran pek çok şey var. Ne gündem ne ekonomi öngörülebilir değil. Tek tesellim aracımı henüz satmamış olmak. Gerçi bir milyon tl para bugün aylık 22 bin lira faiz getirisi sunuyor. Kurların oynaklığı fazla rahatsız ediyor. Bugün dolar 19.41 e kadar çıktı. Daha ne olur bilmiyorum. Yeni araçların hala ufukta görünmüyor olması zaten yeterince can sıkıcı. İşime odaklanmaya çalışıyorum ki garip bir şekilde işlerim arttı. (muhtemelen piyasada fiyat güncellemesi yapmadığım için tercih sebebi oluyor) İşimi yapmaya çalışırken aklımda zibilyon tane tilki dolaşıyor. İkinci el piyasası saçma sapan bir hareket içinde. Hem durgunluk var hem fiyatlar aşırı yükseliyor. Bankalar kredi vermek konusunda isteksiz. Ne kadar saçma bir dönemdeyiz....

Yeni araç gemiye binse, üçe beşe bakmadan aracımı satsam, üstüne hazırda beklettiğim parayı ödeyip çıksam şu garabet döngüden... İçim çok huzursuz arkadaşlar. Normal hayatıma dönmek istiyorum. Sanırım bu süreçte anlaşılır bir istek... Bu kadar belirsiz bir ortamda bıçak üzerinde yürümekten çok yoruldum.

Kafamı karıştıran pek çok şey var. Ne gündem ne ekonomi öngörülebilir değil. Tek tesellim aracımı henüz satmamış olmak. Gerçi bir milyon tl para bugün aylık 22 bin lira faiz getirisi sunuyor. Kurların oynaklığı fazla rahatsız ediyor. Bugün dolar 19.41 e kadar çıktı. Daha ne olur bilmiyorum. Yeni araçların hala ufukta görünmüyor olması zaten yeterince can sıkıcı. İşime odaklanmaya çalışıyorum ki garip bir şekilde işlerim arttı. (muhtemelen piyasada fiyat güncellemesi yapmadığım için tercih sebebi oluyor) İşimi yapmaya çalışırken aklımda zibilyon tane tilki dolaşıyor. İkinci el piyasası saçma sapan bir hareket içinde. Hem durgunluk var hem fiyatlar aşırı yükseliyor. Bankalar kredi vermek konusunda isteksiz. Ne kadar saçma bir dönemdeyiz....

Yeni araç gemiye binse, üçe beşe bakmadan aracımı satsam, üstüne hazırda beklettiğim parayı ödeyip çıksam şu garabet döngüden... İçim çok huzursuz arkadaşlar. Normal hayatıma dönmek istiyorum. Sanırım bu süreçte anlaşılır bir istek... Bu kadar belirsiz bir ortamda bıçak üzerinde yürümekten çok yoruldum.
Duygularıma tercüman oldunuz, bir de biz @Cpt_33 ile araçlarımızı sattık piyasa aldı başını gidiyor net zarar 50000 tl… Tertemiz arabamı verdim nasıl araç bulacağım belli değil bulsam etraf çakal dolu dolandırıcı dolu sonuçta bu işi yapmıyoruz içinde değiliz, şimdi tekrar araba alırsam bir de onu satmaya uğraşacağım, almazsam kur yükseliyor seçim geliyor piyasanın ne olacağını bilmiyorum . Neresinden tutsam elimde kalıyor. Şuan @DuzboruDownpipe hocamın dediği bayram gemisine umut bağladım. Sizin de dediğiniz gibi insan işine gücüne odaklanamıyor…

Tam olarak seninle aynı durumdayım bende:(

Merhaba , gerçekten içinde bulunduğumuz durum çok sıkıcı ve belirsiz şekilde devam ediyor.
Kur yükseldi ve gerilemez ise bir zam daha yememiz çok büyük bir ihtimal.
Tek umudumuz ay sonuna kadar araçlarımızın Türkiye’ye gelip zamsız fatura edilebilmesi..
Her şer de bir hayır deyip bekleyelim bakalım Allah’tan kesilmez.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Anlaşılan Hepimiz aynı durumdayız herşey çok belirsiz sipariş vermeme rağmen arabayı aldık diyemiyorum. Nacizane fikrim arabayı araçlar gemiye yüklenip Türkiyeye yaklaşana kadar satmamak bugun doğuşu aradım hiçbir bilgi yok. şu ortamda Hayırlısı olsun inşallah

@arf7575 hocam sizin b kişisi ne diyor bu duruma
Hocam bu hafta a ve b aynı kişi oldu:) çünkü Rline sipariş veren vazgeçti benim aracı olan tanıdık alacak olun yerine.
Durum aynı yani, zaten ben ST den bilgiyi de onun üzerinden alıyorum. Limanda bekliyor diyor.

Bu wolsvagen sipariş takip uygulaması hatalı mı acaba

Geri
Üst Alt