İtalyaya gidiyor hocam oBu gemi de Yunanistan’a boşalttı geri dönüyor
Ayni durumdayim hocamBana mart sonu gelecek parayı hazır et dediler ben de sattım arabayı kaldım ortada
Ramazan bayramında 3000 araçlık büyük bir gemi gelecek onda da gelebilir araçlarınız bilginize.
Arkadaşlar bunu o tarihe göre hiç yanaşma olmayacak olarak düşünmeyin. Daha Koper e gitmemiş geminin ETA sı dilovasında görünmez. Örneğin şu an Kopere yanşacak gemi listesinde onyx ace var en yakın. Gemini gideceği liman Koper olarak görünüyor ama yüklemeden sonra Dilovasına gelecekse yükleme sonrasında yola çıkınca dilovası ETA sı verir.Hocam mesela Neptüne kefalonia 15 inde diliskelesine geliyor ama VesselFinder da yok, orası tam göstermiyor ben bakıyorum arada orada gözükmeyenler de yanaşıyor. 1 ay önce denizcilikle ilgili hiçbir şey bilmiyorken şimdi limaları gemileri ezberler olduk bu iş ne bulması bi dert beklemesi bi dert alması bi dert ben sarı sitedekileri anlamaya başladım
Abi sıraya dizersen uzun süre baklava yersin daha iyi bence3000 arac ayni anda gelmesin yaa
Ben hepsine tek tek ulasip baklava tahsilati nasil yapacağım
abi araçlar gelsin o iş kolay yaz beni sıranın başına3000 arac ayni anda gelmesin yaa
Ben hepsine tek tek ulasip baklava tahsilati nasil yapacağım