Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bu gemi de Yunanistan’a boşalttı geri dönüyor

Ekli dosyalar

• C4EF3831-28C3-45DC-B942-A8A7A2036025.png
    C4EF3831-28C3-45DC-B942-A8A7A2036025.png
    574.8 KB · Görüntüleme: 14

Clementine Belçika ro-ro gemisi 2 günde koperden kocaeli derinceye geldi araştırdım citroen Peugeot araçlarını boşalttı bir gümde de geldiği yere bak

Ekli dosyalar

• FDBFBEB1-709A-4635-BBA6-8995D51E4268.png
    FDBFBEB1-709A-4635-BBA6-8995D51E4268.png
    658.3 KB · Görüntüleme: 9
Biz de bekle de dur bizim araçlar bence hala fabrika otaparkında 1 ayı geçti limana sevk şaka gibi

Hocam doğuş fabrika otoparkında demeyi bıraktı 😂 yakın zamanda aradınız mı

Bana mart sonu gelecek parayı hazır et dediler ben de sattım arabayı kaldım ortada

Şasesi belli dedim madem öyle ödemeyi yapayım yok gümrüğe girince ödersiniz dediler girene kadar ne kadar zam gelecek belli değil

Mayıstan önce beklemek boşa arkadaşlar.
Elinizdeki araçlara bi 20 bin zamı şimdiden yazın derim. En azından mayıs düzeltmesine bi nebze olsun faydası olur.

Hocam mesela Neptüne kefalonia 15 inde diliskelesine geliyor ama VesselFinder da yok, orası tam göstermiyor ben bakıyorum arada orada gözükmeyenler de yanaşıyor. 1 ay önce denizcilikle ilgili hiçbir şey bilmiyorken şimdi limaları gemileri ezberler olduk bu iş ne bulması bi dert beklemesi bi dert alması bi dert ben sarı sitedekileri anlamaya başladım
Arkadaşlar bunu o tarihe göre hiç yanaşma olmayacak olarak düşünmeyin. Daha Koper e gitmemiş geminin ETA sı dilovasında görünmez. Örneğin şu an Kopere yanşacak gemi listesinde onyx ace var en yakın. Gemini gideceği liman Koper olarak görünüyor ama yüklemeden sonra Dilovasına gelecekse yükleme sonrasında yola çıkınca dilovası ETA sı verir.

Not:
ETA: Tahmini varış zamanı

Arkadaşlar doğuş 444 dü arayan oldu mu bugün müşteri temsilcisi gemiye yüklenmeyi bekliyor gibi bir şey söyledi

Nisan ayından sonra ülkeye çok araç girecekmiş. Şimdi sarı sitede fiyatları şişiren abilerimizin elinde patlar mı bu arabalar.
Ayrıca seçime kadar kimseye kredi yok :D Bankalar karar almış. Elinde para olan alacak muhtemelen olmayan bakmaya devam

Geri
Üst Alt