Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Haydi inşallah. Hocam sen doğuşa danışmanlık ver en azından sevkiyatlardan haberdar olsun garipler. :)

Şakası bir yana bilmemelerine imkan yok. Aylar öncesinden hangi ülkeye hangi araçlardan kaç adet üretilip gideceği bellidir. Bu çaptaki firmalar geminin muhtemelen en az 6 aylık programını önceden alırlar. Mil hesabı ödeme yapıyorsa gideceği rotayı bile çizerler. Bilemeyiz demek en hafif tabirle baştan savmaktır. Yönetim müşteriye sınırlı bilgi sunuyordur. Benim de imalat yapan firmam var. Hangi müşterimin malı hangi sırada üretilecek, hangi gün sevk edilecek, ne zaman teslim olacak daha sipariş anında planlanır.

Kurlar zaten kafasını kaldırmış mayısta güncelleme yüzdesi değişebilir. Ay sonuna kadar umarım gümrük işi biter. Yoksa işimiz var.
Tek diyeceğim şey bilmeme ihtimalleri yok :)

Ben Almanya volkswagene mail attım bayi ismini soruyorlar onlar da bayiye soracakmış :) sizce bir sonuç alabilir miyiz

Bakarsınız belki bi işe yarar, mail içeriğinizde bayiniz ve sipariş kodunuz olursa daha hızlı işlem olur bence, çünkü bana ayrı sordular

Atalım bizde belki ise yarar. Bu arada neptun kefalonia cikti yola. C.tesi dilovasinda olacak. Biz hala limana sevk ediliyor.

E mail de attım wolsvagene Almanya’ya
İyi günler,
Talebinizi aldık ve işleme alınması için çalışanlarımıza ilettik.
Bu mesaj sistemimiz tarafından otomatik olarak oluşturuldu.
Talebinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişim kurarken konuda belirtilen vaka numarasına bakın.

Nelerle uğraşıyoruz zamanında araba satmak için yalvaran bayiler almak için biz yalvarıyoruz yemin ederim nasıl bir zamandayız anlamadım

Arkadaşlar günaydın, 15 nisan ve 16 nisan da türkiyede olacak olan 2 gemi yolda araçlarınız orada olabilir. Ama öyle bir durum olsa gemide konumu güncellenmiş olurdu.

Arkadaşlar günaydın, 15 nisan ve 16 nisan da türkiyede olacak olan 2 gemi yolda araçlarınız orada olabilir. Ama öyle bir durum olsa gemide konumu güncellenmiş olurdu.
Günaydın hocam, peki hocam bazılarımızın araçları 1-2 aydır limana sevk ediliyor konumunda, doğuş müşteri hizmetleri hala fabrika sahasında olduğunu söylüyor. Sizce araçlar hala fabrika sahasında mı

Günaydın hocam, peki hocam bazılarımızın araçları 1-2 aydır limana sevk ediliyor konumunda, doğuş müşteri hizmetleri hala fabrika sahasında olduğunu söylüyor. Sizce araçlar hala fabrika sahasında mı
Merhaba ,
İntransfer konumu fabrikadan araçların trenle limana götürülmesi ve oradaki parkta bekletilmesi demek .

Merhaba ,
İntransfer konumu fabrikadan araçların trenle limana götürülmesi ve oradaki parkta bekletilmesi demek .
O zaman doğuş oto hatalı bilgi mi veriyor yani hocam. Bir de hangi limanda bekliyor golf 8 ler.

O zaman doğuş oto hatalı bilgi mi veriyor yani hocam. Bir de hangi limanda bekliyor golf 8 ler.
Golflerde almanyada üretildiği için muhtemelen aynı limanda bekliyorlardır.
Şuan için çoğu markada sevkiyat anlamında ciddi sıkıntı var inşallah en kısa sürede araçları zamsız bir şekilde teslim alırız

Atalım bizde belki ise yarar. Bu arada neptun kefalonia cikti yola. C.tesi dilovasinda olacak. Biz hala limana sevk ediliyor.
Az önce bizim doğuştaki st ye sordurdum bu gemiyi, evet onlara geliyormuş ama portekizde üretilen t-rocc lar varmış o gemide:(

Geri
Üst Alt