Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Vw uygulamasında hata olduğunu düşünüyorum.
6 martta sahibinden de tek bir tane bile 2023 otomatik golf ilanı yoktu.
Hepsi 2022 idi.
Bugün baktım en az 6-7 tane 2023 otomatik life ilanı var. Hemde sipariş verdiğim Yunus grisi füme renginde :)
Birer birer teslimat başladı bence.
Yarın sahibinden ilanı sahiplerinden birini arıcam artık.
Soracam ne kadar zamanda geldi.
Sipariş takibi nasıldı diye.

Vw uygulamasında hata olduğunu düşünüyorum.
6 martta sahibinden de tek bir tane bile 2023 otomatik golf ilanı yoktu.
Hepsi 2022 idi.
Bugün baktım en az 6-7 tane 2023 otomatik life ilanı var. Hemde sipariş verdiğim Yunus grisi füme renginde :)
Birer birer teslimat başladı bence.
Yarın sahibinden ilanı sahiplerinden birini arıcam artık.
Soracam ne kadar zamanda geldi.
Sipariş takibi nasıldı diye.
Hocam 2023 manuellerde piyasaya düşmeye başladı sarı sitede . 1 tane adam var 1 aydır farklı farklı sıfır golf ve t cross satıyor muhtemelen bayi çalışanı tabi üstüne 70 80 bin koyarak. Nisan çıkışlılar da var bu arada

Son düzenleme:
3 haftada bir araç iniyor bayiilere sipariş sıranıza göre veriyorlar. ST bana biri araçtan vazgeçecek gibi, eğer vazgeçerse size veririz, vazgeçmez ise nisan sonu mayıs başı teslim ederiz demişti.

Kötü haberi vereyim arkadaşlar.sahibinden ilan sahiplerini aradım.
Sipariş kodunu 3-4 ay önce alan bile var

Bende yazdım, 3 ay dedi biri moralim bozuldu. Neyse belki Tayyip son dk bi matraf ötv düzenlemesi yapar, piyango vurur.

Bende yazdım, 3 ay dedi biri moralim bozuldu. Neyse belki Tayyip son dk bi matraf ötv düzenlemesi yapar, piyango vurur.
Yo be nerde.
Daha kaç zam yicemiz belli değil. Yeni arabamı almadan asla elimdekini satmıcam. Üçe beşe daha az gitsin ama kafam rahat olsun en azından

bakalım kaç kişi beklemekten vazgeçip sırasını salacak

Ben de bu akşam doğuşu aradım. St ile takip edin süreci diyor. Ben fazlasını bildiğinizi umuyordum dedim. Herkes aynı ekranı görüyormuş güya. Volksvagenim uygulaması doğru bilgi verir diye ısrar etti.

“Yanlış anlamadıysam yaklaşık piyasa değeri 100,6 milyar dolarlık vw ag’nin veya yaklaşık 30 milyar TL değerindeki doğuş otomotiv kafasına göre plansız programsız dolmuş usulü taşımacılık yaptığı için bir tarih veremiyor öyle mi?” diye sorduğumda ise “üretimde ve taşımada son zamanlarda aksaklıklar yaşanabiliyor” diyecekti ki “taşımada” diye düzeltiverdim “zira araçlarımız üretildi ve ortalama bir aydır in transit pozisyonunu koruyor” diye ekledim.

Haklısınız dan öteye gidemedi diyalog. Ben sipariş numarası vermeden önce Golf, Passat, Tiguan araçlarını genel olarak sormuştum. Sipariş numaramdan sonra aracın Passat olduğunu görünce sizi biraz bekleteyim dedi ama dönüşünde hepsi aynı durumda diye tekrarladı.

Son durum değişmedi yani. Sıfıra sıfır elde var sıfır.

Ramazan bayramında 3000 araçlık büyük bir gemi gelecek onda da gelebilir araçlarınız bilginize.
Haydi inşallah. Hocam sen doğuşa danışmanlık ver en azından sevkiyatlardan haberdar olsun garipler. :)

Şakası bir yana bilmemelerine imkan yok. Aylar öncesinden hangi ülkeye hangi araçlardan kaç adet üretilip gideceği bellidir. Bu çaptaki firmalar geminin muhtemelen en az 6 aylık programını önceden alırlar. Mil hesabı ödeme yapıyorsa gideceği rotayı bile çizerler. Bilemeyiz demek en hafif tabirle baştan savmaktır. Yönetim müşteriye sınırlı bilgi sunuyordur. Benim de imalat yapan firmam var. Hangi müşterimin malı hangi sırada üretilecek, hangi gün sevk edilecek, ne zaman teslim olacak daha sipariş anında planlanır.

Kurlar zaten kafasını kaldırmış mayısta güncelleme yüzdesi değişebilir. Ay sonuna kadar umarım gümrük işi biter. Yoksa işimiz var.

Geri
Üst Alt