Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bugün yine sordurttum benim ST ye aynı limanda bekliyor diyor. Ben sistemde hala üretim aşamasında görüyorum ama nası iş anlamadım. Bu arada benimki direkt DOD bayi umarım ve geçekten limandadır.
İşte tutarsızlık var. Bir karar versinler bence. Eğer doğuşun dediği gibi her adımda barkod okunarak iş yürüyorsa volkswagenim uygulaması doğru bilgi göstermesi lazım. Yok eğer doğuş hatalıysa her an her gemiden araç çıkabilir.

artık şu pozisyon bekliyoruz, bugün st limanda veya gemide olabilir dedi.

Bugün akşam 10.30 gibi dilovasında yine gemi indirilecek, o gemide olabilir aracınız :)
İnşallah hocam, gemi neptun tharros fransa dan geliyor hocam zor ama Umut fakirin ekmeği, eğer imkanınız varsa golflerin o gemide olup olmadığını öğrenirseniz memnun olurum

Sunrisa ace koper limanına yerleşti araç gemisi

Emden ve wolfsburg fabrikalarından trenle
Slovenyanın koper limanına geliyor araçlar

Ordan gemiye yüklenip

Son durak gebze dilovası

Koper port araç sıra bekleme alanından bir kareimages (2).jpeg

İnşallah hocam, gemi neptun tharros fransa dan geliyor hocam zor ama Umut fakirin ekmeği, eğer imkanınız varsa golflerin o gemide olup olmadığını öğrenirseniz memnun olurum
Gemi neptune tharros dogrudur :) Gelmis araclariniz yuksek ihtimal.

İyi de wolsvagen uygulamasında hala limana sevk yazıyor

Ben şahsen uygulamaya güvenmiyorum. Belki araclar geldi, bekliyor. Zam sonrasi verecekler. Uygulamayi teyit edecek somut bir şey yok. Bayilere güvenmemek lazim. Bence herkes aldigi bayiyi yazsin. Cogumuzun tarihleri birbirine yakin.

Drone kiralayıp gönderin limana,
uçuş yapıp atsınlar görüntüleri size,
belki sipariş numarası falan aracın camında yazıyordur.

Ne heyecan ama 😊

Sıfır araçla alakam olmamasına rağmen arada girip girip ben de heyecan oluyorum 😂

Drone kiralayıp gönderin limana,
uçuş yapıp atsınlar görüntüleri size,
belki sipariş numarası falan aracın camında yazıyordur.

Ne heyecan ama 😊

Sıfır araçla alakam olmamasına rağmen arada girip girip ben de heyecan oluyorum 😂
Hocam hiç sormayın, doğuş fabrika otoparkında diyor 1 ay oldu araba üretileli st bilemeyiz diyor araçları sattık enflasyon malumunuz arabasız kalmak ayrı bir olay bir yeni araba heyacanı ve belirsizliği kombo oluyor

Hocam hiç sormayın, doğuş fabrika otoparkında diyor 1 ay oldu araba üretileli st bilemeyiz diyor araçları sattık enflasyon malumunuz arabasız kalmak ayrı bir olay bir yeni araba heyacanı ve belirsizliği kombo oluyor
Allah sabır versin, sonu güzel olacak ama kavuşunca.

Geri
Üst Alt