Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Merhaba, 30 Martta Golf 8 impression siparişi verdim. Araç verdiğim gün itibariyle limana sevk ediliyor gözükmekte. Forumda gezinirken şöyle bir benzer konuya denk geldim;
https://www.golftutkusu.com/topic/19-arac-siparis-ueretim-tasima-ve-teslim-suereci-rehberi/

Burada limana sevk çoğunlukla yaklaşık 2 hafta olarak sürmüş. Beninle benzer tarihte sipariş verenlerde problem yok ancak Mart ayı başında siparş verenler için pek normal değil.

Merhaba, bayide st sipariş için deftere yazdı, araç çıkarsa haber edecez dedi, defterde 500 kişi varmış sırada daha. Allah bilir ne zaman sıra gelecek. Araç sipariş verebilen arkadaşlar siparişe kadar ki süreç nasıldı, bilgi verebilirmisiniz.

Merhaba, 30 Martta Golf 8 impression siparişi verdim. Araç verdiğim gün itibariyle limana sevk ediliyor gözükmekte. Forumda gezinirken şöyle bir benzer konuya denk geldim;
https://www.golftutkusu.com/topic/19-arac-siparis-ueretim-tasima-ve-teslim-suereci-rehberi/

Burada limana sevk çoğunlukla yaklaşık 2 hafta olarak sürmüş. Beninle benzer tarihte sipariş verenlerde problem yok ancak Mart ayı başında siparş verenler için pek normal değil.
Hocam merhaba hangi arac model

Dsg golf ne zaman gelecekmiş bilen varmı. Gt sevkiyatı var dedi arkadaş, life ile ilgili bilgi varmı.
Ben 3 4 ay bekleyecem gibi gözüküyor.

Gelen araçlar galericilere gidiyor herhal hep, biz biniciyiz ama bulamıyoruz. Araç siparişinde 5 yıl falan satmayacağını taahhüt edenlere siparişte öncelik verse bayiler bu fiyatları şişiren fırsatçılardan kurtulur millet.

Dün Koper Limanı'ndan gelen bir gemi Dilovası'na indirildi ama içinde Vw binek yoktu. Pazartesi veya salı günü büyük bi gemi daha gelecek doğuş grubu için, o gemidedir yüksek ihtimal çoğunuzun aracı.

Dün Koper Limanı'ndan gelen bir gemi Dilovası'na indirildi ama içinde Vw binek yoktu. Pazartesi veya salı günü büyük bi gemi daha gelecek doğuş grubu için, o gemidedir yüksek ihtimal çoğunuzun aracı.
Hocam merhaba sanırım limanda çalışıyorsunuz umudum yitmişken mesajınız umutlandırdı beni, doğuş neptundan başka gemiler kullanıyor mu gelecek geminin ismi nedir, bir de bilgi güncellenmeme gibi bir durum olabiliyor mu

Hocam merhaba sanırım limanda çalışıyorsunuz umudum yitmişken mesajınız umutlandırdı beni, doğuş neptundan başka gemiler kullanıyor mu gelecek geminin ismi nedir, bir de bilgi güncellenmeme gibi bir durum olabiliyor mu

Benim aracım Grande Detroit ile gelmişti.

O konuda pek bi bilgim yok maalesef :(

Dün neptune hellas gemisi koperden ayrıldı Yunanistan’a varacak yarın, muhtemelen de sonra Türkiye yapacaktır. Çünkü bu gemiler geri dönüş için ford limanına geliyor ve ordan araç alıyor bizim hemen yanımızda biliyorum. Umudum yok ama umarım bizimkileri getiriyordur

Neptune kefolaniya gemisi yarın koper limanına girecek

Yarın 05:00 da

Ekli dosyalar

• B89C6EFA-6FF5-4BAC-B3C7-4C47965DA360.png
    B89C6EFA-6FF5-4BAC-B3C7-4C47965DA360.png
    500.8 KB · Görüntüleme: 11

Geri
Üst Alt