@Berk G. hocam siz de hatırlıyorsanız adım adım yazar mısınız.
hatırladığım kadarıyla ilk opsiyonladığınızda limana sevk gözüküyordu sonraki adımlar uygulamada nasıl geliştiBen sürekli danışman ile irtibat halindeydim, uygulamaya güncellemeler geç düşüyor benim aracım bayiye indiğinde uygulamada gümrükten çekildi olarak gözüküyordu.
İşte merak ettiğim nokta şu, zaten gelen kısıtlı sayı ile o liste asla bitmeyecek. Bayiye zamanında sıfır sorduğumda hep şu an tüm araçlarım satıldı, isminizi alabilirim araç çıkarsa ararız demişlerdi. Ne arayan oldu ne soran. Ben gerçekten bu devirde sıfır araç ayırabilenleri tebrik ederim. Gerçekten zor bir iş.hocam biraz şans ve azim işi burada araçlarını bekleyen insanlar 1 aydan fazladır arabalarını bekleyen insanlar. ben şahsım adına uzun süre aramıştım kimseye de rüşvet felan vermedim st lerin listesinde 1000 den fazla kişi var araç düştükçe sıradan opsiyonluyorlar.
hatırlıyorsanız tarihleri adım adım yazarsanız sevinirim, hangi gemi ile geldiğini biliyor musunuz
Kasko trafik zorunlu seramik paketi cart curt şart değil onlarda .Dogus grubunda arac alırken ortalama fark ekstra ne cıkıyor yada cıkıyor mu ? liste fiyatından verip aksesuar adı altında para yada kasko sigorta zorunluluğu dahilinde mi satıyorlar
İşte merak ettiğim nokta şu, zaten gelen kısıtlı sayı ile o liste asla bitmeyecek. Bayiye zamanında sıfır sorduğumda hep şu an tüm araçlarım satıldı, isminizi alabilirim araç çıkarsa ararız demişlerdi. Ne arayan oldu ne soran. Ben gerçekten bu devirde sıfır araç ayırabilenleri tebrik ederim. Gerçekten zor bir iş.
@ozdemir0629 hocamın da dediği gibi bayilerin satış yapabilmek için birbirleriyle kampanya yarıştırdığı zamanlardan araba bulmak için insanların birbiriyle yarıştığı zamanlara çok hızlı geçtik. Bakalım bu işin sonu nasıl olacak.
Bu arada yanlış bilgi olmasın, kesin konuşmayayım ama sanki diğer markalarda bu kadar tedarik sorunu yok gibi. Arkadaşımın ablası Peugeot’dan hiç zorlanmadan aracı bulup, hızlıca teslim aldı. Sipariş vs. oluşturmadan mesela. VW grubu araçların tedariğinde bir sıkıntı var gördüğüm kadarıyla. Globalde de bu kadar tedarik sıkıntısı var mı çok merak ediyorum. Sanki bana bizim distribütörlerde bir beceriksizlik var da araç ayarlayamıyorlar ya da ayarlamak istemiyorlar gibi geliyor. Sonuçta araçların kısıtlı olması bayilerin elini çok güçlendirip deli gibi kâr etmelerini sağlıyor. Siz liste fiyatından 100k lira fazla ödemeyi kabul etmiyor musunuz? Hay hay, sırada bekleyen diğer 999 kişiden birisi mutlaka edecek…
Bayiden sıfır araç bulmak biraz şans işi sanırım hocam. doğru zamanda doğru yerde olmak gibi aylar öncesinde internetten taigo için talep girmiştim gebze bayisinden. bir 2 ayı geçti sanırım bir sabah telefon geldi bayiden st kendini tanıttı. şu an müsait değilim 10 dakika sonra arar mısınız dedim. sonrasında defalarca aramama rağmen adama ulaşamadım bir türlü. aracı o 10 dakikada satmış anlaşılan. ben de cumartesi farklı bir bayiye görüşmeye gittim. dedim herhalde araç geldi ki beni bile aradılar. ST tqigo yok, otomatik gelmez, manuel düşünürsen golf var dedi. dedim varsa sar nasıl yapıyoruz sıra mı oluyo dedim. pazartesi haberleşiriz dedi. pazartesi sabah ilk iş aradım iki üç defa (artık tecrübeli olarak ısrarcı davrandım) ve adam iyi oldu abi aradığın dedi kapora gönderdim. bunu yaşayınca arkadaşım da gaza geldi ve peugot bayisine gittik. hatta 408 yeni çıkmıştı o hafta. 1 ay sonra arayın o zaman araç olursa alırsınız sıra veremiyorum dedi. bir şekilde bu araçların satışa açıldığı zamanı denk getirmek lazım anlaşılan. ben golf için kapora verdiğim gün farklı renk seçenekleri için başka bayileri aradığımda telefonda bile impression paket var istiyorsan demişlerdi.İşte merak ettiğim nokta şu, zaten gelen kısıtlı sayı ile o liste asla bitmeyecek. Bayiye zamanında sıfır sorduğumda hep şu an tüm araçlarım satıldı, isminizi alabilirim araç çıkarsa ararız demişlerdi. Ne arayan oldu ne soran. Ben gerçekten bu devirde sıfır araç ayırabilenleri tebrik ederim. Gerçekten zor bir iş.
@ozdemir0629 hocamın da dediği gibi bayilerin satış yapabilmek için birbirleriyle kampanya yarıştırdığı zamanlardan araba bulmak için insanların birbiriyle yarıştığı zamanlara çok hızlı geçtik. Bakalım bu işin sonu nasıl olacak.
Bu arada yanlış bilgi olmasın, kesin konuşmayayım ama sanki diğer markalarda bu kadar tedarik sorunu yok gibi. Arkadaşımın ablası Peugeot’dan hiç zorlanmadan aracı bulup, hızlıca teslim aldı. Sipariş vs. oluşturmadan mesela. VW grubu araçların tedariğinde bir sıkıntı var gördüğüm kadarıyla. Globalde de bu kadar tedarik sıkıntısı var mı çok merak ediyorum. Sanki bana bizim distribütörlerde bir beceriksizlik var da araç ayarlayamıyorlar ya da ayarlamak istemiyorlar gibi geliyor. Sonuçta araçların kısıtlı olması bayilerin elini çok güçlendirip deli gibi kâr etmelerini sağlıyor. Siz liste fiyatından 100k lira fazla ödemeyi kabul etmiyor musunuz? Hay hay, sırada bekleyen diğer 999 kişiden birisi mutlaka edecek…
Hoş geldiniz aramıza, bekliyoruz belirsizlik içerisinde sizin Satış temsilciniz ne diyor bu işeBeyler selam, bu forumu yeni keşfettim. Meğer ne çok derttaş varmış
28 şubatta sipariş verdim doğuş otodan.Golf manuel imp. Çok istemediğim bir renkti, geçtiğimiz hafta renk değiştirmemde destek oldular. Birisi vazgeçmiş sanırım. Neyse sonuç olarak o günden bugüne limana sevk ediliyor statüsünde. Sipariş son uc hanem 926 bu bi anlam ifade ediyor mu?
Ilk vw aracım olacak. Bayadir bekliyoruz. Başka bi is olmasin bu süreçlerde?
Hic bir sey bilmiyor. Aracimi da sattim. El mahkum bekliyoruz.Hoş geldiniz aramıza, bekliyoruz belirsizlik içerisinde sizin Satış temsilciniz ne diyor bu işe