Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Sizin durumunuza da bakınca akıllara şöyle bi ihtimal geliyor, ya bunlar bilgi güncellemesi yapmıyor ya da volkswagen in tüm operasyonu durdu. ayrıca sipariş numaranızın sonu nedir.
Merhaba herkese benimde siparişteki araç Tiguan 21 Martta kaparo yatırdım banttaki araç düştü diye bilgi verdi St. Sipariş no ile girip baktığımda aynı gün üretim aşamasında olarak görünüyordu, 2 haftayı geçti hala üretim aşamasında daha limana sevk ediliyor a bile geçemedim maalesef .

Sizin durumunuza da bakınca akıllara şöyle bi ihtimal geliyor, ya bunlar bilgi güncellemesi yapmıyor ya da volkswagen in tüm operasyonu durdu. ayrıca sipariş numaranızın sonu nedir.
Dediğiniz gibi bencede:( Sİpariş numaramın sonu 169 ama benim sip no başıda 400lerle başlıyor

sipariş numaranız bizimkilere göre baya geriden geliyor biz de aşağı yukarı 1 aydır limana sevk bekliyoruz umarım tez zamanda aracınıza kavuşursunuz :)

@Atesci sizin aracınız üretildikten sonra anlık bilgi güncellemeleri oldu mu

Bende de passat var onu satıp ödemesini yapmayı düşünüyorum ama bu durumda satışı baya bekletsem iyi olacak

Bende de passat var onu satıp ödemesini yapmayı düşünüyorum ama bu durumda satışı baya bekletsem iyi olacak
yani sizin açınızdan daha iyi olabilir biz erken sattık araçları sanırsam vardır bunda da bir hayır.

Bir aracın 1 aydır "limana sevk ediliyor" durumda olması normal mi? Burada bir problem var sanırım. Ayrıca bayi herhangi bir bilgiye sahip değil. Bu da ayrıca ilginç bir durum.

Bir aracın 1 aydır "limana sevk ediliyor" durumda olması normal mi? Burada bir problem var sanırım. Ayrıca bayi herhangi bir bilgiye sahip değil. Bu da ayrıca ilginç bir durum.
Benim 45 gün oldu hocam:)

Dostlar şimdi ülkemizdeki sistem güncellenmiyor olabilir aklıma bir fikir geldi, bu sipariş sistemi sadece bizim ülkemizde yok acaba farklı ülkelerin Volkswagenim uygulamalarında görüntülenebilir mi sorusu geldi aklıma App Store da bölgemi değiştirdim ama uygulama bulamadım bu konuda hepinizi beyin fırtınasına davet ediyorum böyle bir şey yapılabilir mi

Dostlar şimdi ülkemizdeki sistem güncellenmiyor olabilir aklıma bir fikir geldi, bu sipariş sistemi sadece bizim ülkemizde yok acaba farklı ülkelerin Volkswagenim uygulamalarında görüntülenebilir mi sorusu geldi aklıma App Store da bölgemi değiştirdim ama uygulama bulamadım bu konuda hepinizi beyin fırtınasına davet ediyorum böyle bir şey yapılabilir mi
Güncelleme konusunda sana katılıyorum. Çünkü görülen o ki vw uygulamasında 1 aydır kimsede güncelleme olmuyor. Bu kadar hareketisiz olması sistemde güncellemelerin gelmemesi oluyor olabilir anca.

Hiç kimsenin bir şey bilmemesi gerçekten çok ilginç. Ne ST’den ne de Doğuş’tan bilgi alamıyoruz. Bayramdan sonraya kalmasa keşke.

6 martta sipariş geçtik kapora da verdik.
Ben life paketi,
Arkadaşlm ımpresionu sipariş etti.

Mart ın son haftası impresion geldi hemen teslim ettiler.
Benimki hala liman sevkiyatında.

Bayram sonrasına kaldığı kesin de dahasını bilemem.

Bir zam daha yemesek bari.

Ben life paketi,

arkadaşınızda güncellemeler oluyor muydu ?

Ben life paketi,

Hocam arkadaşıntakip ekranında hiç bilgi güncellemesi oluyor muydu peki, bilgin var mı bu konuda?

Geri
Üst Alt