Sıfır Araç Teslimat Süreleri

O zaman size nasıl üretici sahasında bilgisini vermişler
Valla ben anlamıyorum st tam nerede olduğunu görüntüleyemiyorum diyor doğuş böyle söyledi bu iş insanı kanser eder ikinci elin pahalı olmasını anlamaya başladım

Şimdi de nisan sonuna sarkar gibi ben de anlamadım

Zaten gemiye yüklendiğinde 15 gün civarı sürüyor dediler

Yok gemi tarihi ertelendi ıvır zıvır işte alman gemisinden bahsetti ona yükleyebilirler diye ama kesin bilgi yok

Sıfır alıcam diye volvoyu sattım aklıma tüküreyim kaldım ortada

İsim vermedi doğuşa sordum sabah uğradım

Beni de bugün ST aradı, zamlı fiyatı bildirip alıp almayacağımı sordu. Ancak geliş tarihi ile ilgili bir bilgi yok. Sipariş geçerken Mart sonu ya da Nisan başı gibi teslim edilir diyordu.

Merhaba. Ben de 8 Mart'ta kapora vermiştim. "In transfer" olduğu ve mart sonu geleceği söylenmişti. Araç 20 gündür de "limana sevk ediliyor" görünüyor. Burada bir problem var gibi. Siz de de aynısı yaşanıyor sanırım.

Merhaba. Ben de 8 Mart'ta kapora vermiştim. "In transfer" olduğu ve mart sonu geleceği söylenmişti. Araç 20 gündür de "limana sevk ediliyor" görünüyor. Burada bir problem var gibi. Siz de de aynısı yaşanıyor sanırım.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. Ne zaman üretilmişti ayın kaçında transfer moduna geçti ve sipariş numaranızın sonu nedir.

Geri
Üst Alt