Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Ayın 17'sinde görüştük, aracı opsiyonladılar ve ayın 20'inde 20 bin lira ödeme yaptım. Teklif formunda sipariş numaram var. Oradan takip ediyorum, "limana transfer ediliyor" şeklinde görünüyor. Ancak garip olan şu ki ben ilk vwgenim programını indirdiğimde "çıkış limanında" görünüyordu. Sonra uygulamaya güncelleme geldi ve durum bir geriye gitti :)
Hocam merhaba gecen hafta doğuş otoya gittim. Konuştuğum satış danışmanı bana elden nakit veya Bankadan para alamıyoruz dedi satış için. Nasıl iş anlamadım 😀 siz nasıl yazıldiniz. Ben 2021 sonu kayıt yaptırdım hala tık yok 😃

Hocam merhaba gecen hafta doğuş otoya gittim. Konuştuğum satış danışmanı bana elden nakit veya Bankadan para alamıyoruz dedi satış için. Nasıl iş anlamadım 😀 siz nasıl yazıldiniz. Ben 2021 sonu kayıt yaptırdım hala tık yok 😃
Hocam, aracımı servise götürdüğümde bir satış danışmanı ile görüşmüştüm ve stoklarında araç olmadığını, ancak vazgeçen olursa yardımcı olacaklarını söylemişti. 2gün son aradılar ve boşa çıkmış bir aracın olduğunu, istersem opsiyonlayabileceklerini söylediler. Ben de kabul ettim. Araç üretimden çıkmıştı. Ben de elden para vermedim zaten. Ciddi olduğumuzu anlamak ve opsiyonlanan aracı 20 bin kaporta ile adımıza ayıracaklarını söylediler. Bu verdiğim para zaten bana teklif edilen fiyattan düşülecek. Galiba şanslıyım. Hayırlısı diyelim ve bekleyelim.

Thalassa da kalkmış, umutlar Thelisis’e kaldı.

Bu limandan Türkiye’ye kaç günde geliyor?

Bu ay bi zam gelir diye düşünüyorum vw fiyatlarına.

Zam %5 olarak VW’e yansımış, hayırlı olsun.

inşallah bir zam daha yemeden araçlarımızı teslim alırız. Volkswagen den araba alıp da zamsız atlatmak hayal zaten.

Geri
Üst Alt