Evet st ile görüşen yazsın buraya farklı şey söyleyen var mı karşılaştırırızaynen hocam bilgi alan buraya yazarsa daha iyi bilgi akışı olur @Cpt_33 @Ahmet Turan
Evet st ile görüşen yazsın buraya farklı şey söyleyen var mı karşılaştırırızaynen hocam bilgi alan buraya yazarsa daha iyi bilgi akışı olur @Cpt_33 @Ahmet Turan
Hocam sizin sipariş ne zaman geçildi? Sipariş no verdiler mi sizeBenim satış temsilcim de ayın 5'inde bir gemi programı açıklanacağını ve daha sağlıklı bilgiyi o zaman verebileceklerini söyledi. Bakalım, bekleyelim ve görelim.
Ayın 17'sinde görüştük, aracı opsiyonladılar ve ayın 20'inde 20 bin lira ödeme yaptım. Teklif formunda sipariş numaram var. Oradan takip ediyorum, "limana transfer ediliyor" şeklinde görünüyor. Ancak garip olan şu ki ben ilk vwgenim programını indirdiğimde "çıkış limanında" görünüyordu. Sonra uygulamaya güncelleme geldi ve durum bir geriye gittiHocam sizin sipariş ne zaman geçildi? Sipariş no verdiler mi size
Gerçekten çok ilginç. bu durumu araçlarını teslim alan arkadaşlar yaşamış mı acaba ? yoksa bu bizim şansımıza mı gelişiyorAyın 17'sinde görüştük, aracı opsiyonladılar ve ayın 20'inde 20 bin lira ödeme yaptım. Teklif formunda sipariş numaram var. Oradan takip ediyorum, "limana transfer ediliyor" şeklinde görünüyor. Ancak garip olan şu ki ben ilk vwgenim programını indirdiğimde "çıkış limanında" görünüyordu. Sonra uygulamaya güncelleme geldi ve durum bir geriye gitti
Şuan koper limanında bir gemi demir atmış 31 inden beri bekliyor dediğiniz gibi 5 inde kalkması muhtemel. Bir de farklı bayide ki tanıdıktan öğrendiğim kadarıyla anlık olarak görüntülemiyorlarmış araç gemiye binince bilgi güncellemesi sağlanacakmış. yani ara adım olan limanda yazısını pas geçip gemide yazacakmış..Benim satış temsilcim de ayın 5'inde bir gemi programı açıklanacağını ve daha sağlıklı bilgiyi o zaman verebileceklerini söyledi. Bakalım, bekleyelim ve görelim.
Bugün konuştum biz de bekliyoruz diyor üretici firma ile alakalı dedi biz bir şey yapamıyoruz tarzı konuştuSiz en son ST ile ne zaman görüştünüz hocam ? ne dedi ? @Cpt_33
Siz zaten üretilmiş bir aracı sipariş etmişsiniz sanırım. Sipariş nonunuzun son 3 hanesi nedir hocam bizimkilerden önce mi sonra mı acaba?Ayın 17'sinde görüştük, aracı opsiyonladılar ve ayın 20'inde 20 bin lira ödeme yaptım. Teklif formunda sipariş numaram var. Oradan takip ediyorum, "limana transfer ediliyor" şeklinde görünüyor. Ancak garip olan şu ki ben ilk vwgenim programını indirdiğimde "çıkış limanında" görünüyordu. Sonra uygulamaya güncelleme geldi ve durum bir geriye gitti
Hangi gemi hocam bu Thalassa mıŞuan koper limanında bir gemi demir atmış 31 inden beri bekliyor dediğiniz gibi 5 inde kalkması muhtemel. Bir de farklı bayide ki tanıdıktan öğrendiğim kadarıyla anlık olarak görüntülemiyorlarmış araç gemiye binince bilgi güncellemesi sağlanacakmış. yani ara adım olan limanda yazısını pas geçip gemide yazacakmış..
evet hocam, bir de bu akşam kefalonıa da bu akşam yanaşacak Kocaeli ne. Çok düşük ihtimal ama bir bakıyormuşuz bizim araçlar (bizimki de bi hayal işte)Hangi gemi hocam bu Thalassa mı
O demirde değil yanaşmış limana ayrıca iliad gemisi de limandaevet hocam, bir de bu akşam kefalonıa da bu akşam yanaşacak Kocaeli ne. Çok düşük ihtimal ama bir bakıyormuşuz bizim araçlar (bizimki de bi hayal işte)
O demirde değil yanaşmış limana ayrıca iliad gemisi de limanda
Thalassa için demiştim bugün yarın kalkar o inş ona yüklenir araçlarımızMarineTraffic uygulamasında hala yanaşmamış gözüküyor kefalonıa
047 benimki, sizinki nedir?Siz zaten üretilmiş bir aracı sipariş etmişsiniz sanırım. Sipariş nonunuzun son 3 hanesi nedir hocam bizimkilerden önce mi sonra mı acaba?