Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Ben siparişi verirken aracın üretildiği ve sevkiyat aşamasına geçildiği söylenmişti hocam. O yüzden süre biraz daha kısa olur diye düşünmüştüm. 10 gündür de limana sevk aşamasında. Bekleyip görelim, bayrama arabalarımızla girelim :cool:
İnş :) size tahmini teslimat tarihi verdiler mi

Merhaba arkadaşlar, araştırma yaparken foruma rastladım ve üye oldum. Benimle benzer durumda arkadaşlar olunca takip etmek istedim. Ben de 20.03.2023 tarihinde Golf 8 almak için kapora yatırdım ve beklemedeyim. Araç yaklaşık 10 gündür limana sevk ediliyor aşamasında. İnşallah çok uzun sürmez bu süreç.
Hayırlı olsun hangi paket ve fiyat ne kadar?

Hayırlı olsun ben de sattım aracımı 10 gündür boşluktayım değerini anlamak için iyi oluyor:)
Sizinki de hayırlı olsun, ben manevi anlamda da bağlıydım eski aracıma zor oldu, inşallah yeni anılara golf 8 şahit olacak

Bugün bir st araçların tırlarla limana sevk edildiğini söyledi, ben trenle geliyor sanıyordum bir bilgisi olan var mı?

Maalesef, burada benim aracım şu kadar günde transfer edildi diyen de yok herhalde ben göremedim ama
Evet ben de görmedim ben aracımı alınca tüm aşamaları günü gününe yazacağım bilgilendirme amaçlı

Sipariş numaranızın son 3 hanesi nedir

aracımı dün 1 Nisan tarihinde Ümraniyr Avek'ten teslim aldım. bekleyen arkadaşlara bilgi olması açısından tarihleri paylaşıyorum. genel özet geçmek gerekirse sipariş tarihi 6 Mart. Aracın ülkeye girişi 19 Mart. Faturalanması 22 Mart. (araç fiyatı bu tarihte belli oldu) Cam filmi, seramik kaplama kaput koruma vs işlemleri 1 Nisan'da tamamlandı ve teslim aldım. Kurdan dolayı siparişten teslimata herhangi bir fiyat artışı olmadı. Aracımın rengi limon sarısı ilk söylenen fiyat 750 olarak (20bin bayi aksesuar) faturası kesildi.

aracımı dün 1 Nisan tarihinde Ümraniyr Avek'ten teslim aldım. bekleyen arkadaşlara bilgi olması açısından tarihleri paylaşıyorum. genel özet geçmek gerekirse sipariş tarihi 6 Mart. Aracın ülkeye girişi 19 Mart. Faturalanması 22 Mart. (araç fiyatı bu tarihte belli oldu) Cam filmi, seramik kaplama kaput koruma vs işlemleri 1 Nisan'da tamamlandı ve teslim aldım. Kurdan dolayı siparişten teslimata herhangi bir fiyat artışı olmadı. Aracımın rengi limon sarısı ilk söylenen fiyat 750 olarak (20bin bayi aksesuar) faturası kesildi.
öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, siparişi sıfırdan mı oluşturmuştunuz, ve limana transfer süresi ne kadar sürdü takip etmiş miydiniz.

Geri
Üst Alt