figo
Üye
Anladığım kadarıyla araçlar için bir kota veriliyor bayilere. Ben satın almak için görüşmeye gittiğimde otomatik vites yok manuel düşünürseniz önümüzdeki hafta olabilir dediler. Biraz şans işi biraz da arayıp sormada ısrarcı olmak lazım. Tavsiyem istanbuldaki bayileri arayıp sormanız. Ben aracı telefondan ayırttırdıktan sonra diğer bayileri de arayıp araç var mı diye sordum. Kocaeli, Çorlu ve İstanbuldaki tüm bayileri aradım yalnızca Maslak Doğuş araç var dedi. Farklı renk seçenkleri için aramıştım ama orada da aynı renk olduğu için işime yaramadı.Merhaba aranıza yen katıldım. Kendime ve kardeşime golf 8 impression almak istiyorum. Fakat çoğu yerde araç yok diyorlar. Hatta sipariş bile almıyorlar. Diyarbakır ilinde bulunan dicle vw bayisi 713.000₺ liste fiyatı olan araca 830.000₺ gibi bir fiyat veriyor. Üstelik aradaki 120.000₺ lık farkı da elden istiyorlar ve bu farkın sadece 790.000₺ gibi bir rakamını faturaya yansıtabileceğini söylüyor. Gerisi hava parası anlayacağınız. Acaba şuan sipariş verebileceğim bir vw bayisi var mıdır şimdiden herkese teşekkürler…