Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Merhaba aranıza yen katıldım. Kendime ve kardeşime golf 8 impression almak istiyorum. Fakat çoğu yerde araç yok diyorlar. Hatta sipariş bile almıyorlar. Diyarbakır ilinde bulunan dicle vw bayisi 713.000₺ liste fiyatı olan araca 830.000₺ gibi bir fiyat veriyor. Üstelik aradaki 120.000₺ lık farkı da elden istiyorlar ve bu farkın sadece 790.000₺ gibi bir rakamını faturaya yansıtabileceğini söylüyor. Gerisi hava parası anlayacağınız. Acaba şuan sipariş verebileceğim bir vw bayisi var mıdır şimdiden herkese teşekkürler…
Anladığım kadarıyla araçlar için bir kota veriliyor bayilere. Ben satın almak için görüşmeye gittiğimde otomatik vites yok manuel düşünürseniz önümüzdeki hafta olabilir dediler. Biraz şans işi biraz da arayıp sormada ısrarcı olmak lazım. Tavsiyem istanbuldaki bayileri arayıp sormanız. Ben aracı telefondan ayırttırdıktan sonra diğer bayileri de arayıp araç var mı diye sordum. Kocaeli, Çorlu ve İstanbuldaki tüm bayileri aradım yalnızca Maslak Doğuş araç var dedi. Farklı renk seçenkleri için aramıştım ama orada da aynı renk olduğu için işime yaramadı.

Ben teslim aldim darisi sizlerin basina

Ekli dosyayı görüntüle 65176

Teslim esnasinda boya ölçümü de yaptirdim icimde rahat
hocam merhaba, siz aracı hangi bayiden aldınız. Bende 2015 1.4 higline golf var. Tiguana geçmek istiyorum. Fakat İstanbulda doğuşta araç yok deniyor. Uygun kriterlerde araç olursa döneceklermiş. Bu süreç nasıl işler acaba ?

Sanırım istanbul tedarikte biraz daha hızlı davranıyor ondan da kaynaklı olabilir limon sarısı güzel renk ben seviyorum:)
limon sarısı kullanımı bakımı çok zor bir renk. hele birde yeni asfalt yapılmış bir yerden geçerseniz zift lekeleri ile uğraşabilirsiniz . trafikte çok dikkat çekiyor :)

Hayırlı olsun aracınız hangi bayiden aldınız

Merhaba yeni araç almışsınız hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Bende kardesim ve kendime golf 8 impression almak istiyorum. Fakat çoğu yerde araç yok diyorlar. Hatta sipariş bile almıyorlar. Aracı satın aldığınız bayi ve satıs danısmani konusunda bana yardimcı olabilir misiniz.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. İzmir Vosmer' den satın aldım.

2023 model şubat üretimi
Şubatın kaçında üretilmiş biliyor musunuz veya öğrenebilir misiniz? Benim araç ta şubat üretimi ama hala bekliyorum acaba sizinki benimkinden önce mi sonra mı üretilmiş ona göre st ile görüşeceğim

Bende de yok. Sabah Doğuş’u aradım transfer sürecinde gözüktüğünü söyledi, gemi için herhangi bir şey söyleyemedi. ST de aynı şeyi söylüyor. Güncel kurlara göre bir fiyat güncellemesi de gelir diye tahmin ediyorum.

Şubatın kaçında üretilmiş biliyor musunuz veya öğrenebilir misiniz? Benim araç ta şubat üretimi ama hala bekliyorum acaba sizinki benimkinden önce mi sonra mı üretilmiş ona göre st ile görüşeceğim

Danışman söylemişti fakat aklımda kalmamış maalesef
Bende de yok. Sabah Doğuş’u aradım transfer sürecinde gözüktüğünü söyledi, gemi için herhangi bir şey söyleyemedi. ST de aynı şeyi söylüyor. Güncel kurlara göre bir fiyat güncellemesi de gelir diye tahmin ediyorum.

Danışmanınız size Volkswagen'im uygulamasından bakabilmeniz için sipariş numarası verdi mi?

Merhaba arkadaşlar, araştırma yaparken foruma rastladım ve üye oldum. Benimle benzer durumda arkadaşlar olunca takip etmek istedim. Ben de 20.03.2023 tarihinde Golf 8 almak için kapora yatırdım ve beklemedeyim. Araç yaklaşık 10 gündür limana sevk ediliyor aşamasında. İnşallah çok uzun sürmez bu süreç.

Merhaba arkadaşlar, araştırma yaparken foruma rastladım ve üye oldum. Benimle benzer durumda arkadaşlar olunca takip etmek istedim. Ben de 20.03.2023 tarihinde Golf 8 almak için kapora yatırdım ve beklemedeyim. Araç yaklaşık 10 gündür limana sevk ediliyor aşamasında. İnşallah çok uzun sürmez bu süreç.
Hayırlı olsun hocam inş gelir bir an önce benim 40 gün oluyor :)

Hayırlı olsun hocam inş gelir bir an önce benim 40 gün oluyor :)
Ben siparişi verirken aracın üretildiği ve sevkiyat aşamasına geçildiği söylenmişti hocam. O yüzden süre biraz daha kısa olur diye düşünmüştüm. 10 gündür de limana sevk aşamasında. Bekleyip görelim, bayrama arabalarımızla girelim :cool:

Nisan ayında Min. %5 gibi bir zam geleceğini öğrendim.

Geri
Üst Alt